KASTA INTE BORT DET

Jag blir verkligen så ledsen.. jag kommer alltid vara ditt största fan, jag tror på dig...


s n ä l l a , g e  i n t e  u p p .




ps. elli tror på dig också..


jahaja

I onsdags skjutsade jag mamma, pappa, tobbe och erica till luleå för att dom skulle till turkiet. Sedan dess har jag haft huset för mig själv, har inte riktigt kommit mig för att skriva någonting hära bara.

I söndags så började i alla fall ridlektionerna om för min del. Det var hemskt kul att vara tillbaka och kändes så grymt skönt att få rida lafayette, precis som jag hoppats på att jag skulle få. Hon var jätte fin, som alltid!

I fredags hade jag btw med mig filmkameran till djupgroven och filmade litegrann när jag red billy. Jag har tyvärr ingen sladd så att  jag kan lägga in det på datorn, men det ska jag skaffa snarast, så ska jag försöka klippa ihop något som jag kan lägga ut här sen!

Nu ska jag dra mig iväg till fritte i regnet, hoppas det är bättre väder där, han är ju nämligen precis som jag, inget fan av regnet..




ses

morning

Godmorgon.

Nu så ska jag skynda mig ut med elli en sväng, för att sedan köra till stan och släppa av tobbe och erica och sedan köra till djupgroven och rida billy. Ingen tid att förlora.


godnatt

Nu blir det gossip girl för fulla muggar innan paradise börjar. Ska upp halv 9 imorgon, så jag hoppas jag inte fastnar framför gossip girl efter paradise också..


G  O  D  N  A  T  T

gossip girl?

Nu har jag varit i stugan några timmar och fått lite sol, ytterst lite, orkar verkligen inte sola längre, vet inte vad som hänt med mig. Hur som helst så satt jag och letade bra filmer då gossip girl kom upp framför mina ögon!

Frågan är ju,  v a d  h ä n d e  m e d  m i n  g o s s i p  g i r l  b e s a t t h e t ?

När jag började se den serien så var jag helt besatt, kunde inte sluta se, satt varje vecka och väntade på att få ladda ner nästa avsnitt. Sen.. när första säsongen var över och det var en evig väntan på nästa, så var det som om det aldrig existerat. NU så har jag bestämt mig för att idag så ska jag börja se andra säsongen och mest troligt kommer det vara gossip girl på schemat dygnet runt här framöver.

Önska mig en trevlig framtid inomhus framför tv:n...


haha

Jag måste bara återigen säga att jag har världens underbaraste hund. Det första hon gjorde efter att ha varit ute på promenad var att gå och lägga sig. Nu när vi är påväg och jag skulle försöka få med mig latmasken, så var den här blicken den enda respons jag fick >


stugan

Vaknade typ halv 9, när mamma ville att vi skulle gå ut, så att hon så fort som möjligt kunde få sola.
Gick runt sportfältet, dvs. ca. 45-50 min, var inte sådär jätte skönt att gå i denna värme, men är alltid skönt när man är tillbaka i alla fall och fått röra på sig.

Mamma hade tänkt fara till gullsand, men jag känner mig som en uppsvälld köttbulle och åker hellre till stugan, förstår inte varför ingen någonsin (förutom jag) föreslår att fara till stugan när det är sol, finns bara fördelar med att vara där i stället för gullsand (man kan gå in om man vill det, tillgång till toalett, bättre för elli och framförallt inte massa sand över hela kropppen), nästan i alla fall (skulle väl då vara att vi inte har någon fin strand, som faktiskt kan vara trevligt, men återigen till den jobbiga sanden, vi har ju i alla fall hav och det är ju huvudsaken).

Nu ska jag packa med mig lite grejer och vänta på att tobbe och erica ska komma hem, dom skulle tydligen till gullsand, så dom ska åka med. Hittade en pluttenuttig bild på dom igår, från tobbes skolavslutning i 9:an.


movietime

Nu ska emelie och emelie se film, närmare bestämt  t h e  w h o l e  n i n e  y a r d s.

Jag har lovat emelie att jag ska försöka att se hela filmen och inte somna idag också, som alla andra gånger vi sett film.
Önska mig lycka till, för lite trött är jag nog allt.

hata sol

Jag orkar verkligen inte sola, men jag kan inte låta bli att ha dåligt samvete över att jag inte gör det!
Vilka världsliga bekymmer man har..


Något bra är ju i alla fall att jag har  v ä r l d e n s  b ä s t a  e l l i !





upptagen

Senaste dagarna har jag faktiskt till allas förvånad varit så upptagen att jag faktiskt inte riktigt hunnit med att skriva hära.

ONSDAG: Dagen började med att jag gick en promenad med elli med min träningsvärk som hette duga, sjukt jävla varmt var det också för den delen. När jag kom hem la jag mig på baksidan och solade, hann dock  inte ligga där länge innan jag fick ett sms av evelina som sa att vi skulle vara på travet klockan 18.00 för genrep inför gymkhanan på hästens dag(torsdag). Sara ringde minuterna efter och ville att vårat lag(jag, sara, ewe och carro) skulle ha mitt kdrf-schabrak,  så jag gick iväg för att se om jag kunde hitta igen det någonstans bland alla mina grejer i garaget... hittade det så småningom, men det var inte så vitt längre, utan det var brunt och jag var alltså tvungen att hinna tvätta det, jag visste att min mamma inte gillar att jag tvättar schabraken hemma, så jag fick alltså ge upp solningen och ta masters moped och köra iväg till ridhuset för att stoppa det i tvättmaskinen dära.

När jag kom till stallet så tog jag mig ett snack med dom där och vi bestämde att vi skulle sova där onsdag till torsdag. Kvällen kom och jag körde ner till travet och plockade upp sara på vägen. Costner var jätte fin, ville inte riktigt stå still, men han skötte sig jätte bra(hade trots allt inte blivit riden någonting på hela sommaren innan dess). Vi vann alla grenar på genrepet iaf, det kändes ju bra inför torsdagen. Exidus däremot, ville inte riktigt stå stilla vid konerna och det var lite tråkigt, för det förlorade tyvärr det andra laget mycket tid på.

När vi var färdiga på travet så lämnade vi hästarna där över natten och begav oss till ersmark. Körde först förbi hemma hos ewe för att hon skulle hämta lite grejer, sen skulle vi lämna alla saker i stallet och vara säkra på att vi tog oss in, innan vi tänkte köra vidare till kusmark och ta ett dopp i pölen! När vi väl tagit oss till pölen så blev det bara jag, ewe och alice som hade tänkt bada. Dock så skulle vi inte vara så så kaxiga över det, för så fort vi såg det äckliga vattnet och framförallt så fort vi doppade våra tår i vattnet, så ångrade vi rätt fort vårat beslut. Det hela slutade iaf med att INGEN badade..

Glömde en detalj, när vi körde hem från travet så stannade vi på ica maxi och köpte lite godsaker att trycka senare.

Iaf, när vi kom tillbaka till stallet och när vi väl skulle sova så kom vi på något som ganska fort visade sig vara en dålig idé och det var det att vi skulle sova fem jävla pers. i hörnsoffan. Det roligaste var att vi faktiskt genomförde idén och till en början så tyckte alla att det var rätt bekvämt. Men det gick ganska fort innan iaf en av oss insåg att det var en dålig idé, sara lade sig ganska fort på golvet. Jag tror att jag sov ca. 40 min innan jag vaknade av att jag hade sjukt ont i axeln och halva jag hängde utanför soffan, jag låg på rygg med halva rumpan utanför soffan och med ena benet på bordet och det andra på alices ben, konstaterade ganska fort att det måste sett ut som att jag låg i en gynekologstol.. alice vaknade iaf också när jag vaknade och vi bestämde oss för att ta hissen upp och sova i den fina rosa soffan och dom rosa fotöljerna.

TORSDAG: Vaknade av väckaren klockan 07.00, var inte så överdrivet pigg måste jag ju säga. Klockan 09.00 ca. så begav vi oss till travet, med full last i toyan. Väl där så ville jag skjuta mig själv som inte hade med mig något annat att ha på benen än ridbyxor, jag måste ju säga att jag tror inte det kunde varit så mycket varmare än vad det var och det var allt utom skönt att ha ridbyxor på sig. Hjälpte till att sätta upp lite staket innan vi gick och gjorde i ordning hästarna.

12.00 så startade gymkhanan. Vårat lag(costner) vann och det var ju roligt! Det andra KDRF-laget (sofia, alice, sara och angelica) var också king, men exidus var inte riktigt lika king som costner, han ville inte stå stilla. Vid 15-tiden skjutsade jag ewe till ridhuset och där blev vi kvar en stund och red virre och mickey, det var roligt, men jag kände mig som en elefant på dom små liven. Väl på ridhuset så fick jag ett sms av birgitta, där hon frågade om jag ville hoppa billy på fredag klockan 14.00 i gummark. Det var så typiskt, bara för att jag redan bestämt att jag skulle rida jättetidigt för att hinna med allt annat jag planerat för fredagen. Men jag omstrukturerade såklart mina planer eftersom jag frågat nu i ca. ett halvår om jag kan få hoppa med billy någon gång och det aldrig blivit av. 

På kvällen körde jag och mamma till lövånger och tittade på fotboll med elli.

FREDAG: Fredagen började med en timmes promenad med elli, för att sen inte hinna så mycket mer än det, för jag skulle vara i stallet klockan 13.00 och det tar dryga halvtimmen att köra dit. Hjälpte birgitta lite i stallet innan vi körde till gummark. Väl där så hoppade vi lite studs, 5&enhalvan och 6&enhalvan. Det var så sjukt roligt, fy fan vad fin den hästen är!!! Han var i alla fall överlycklig som fick hoppa, som han inte gjort på ett helt år. Han var taggad som bara den, och han blir så häftig när han är så.  P u s s  p å  v ä r l d e n s  b ä s t a  b i l l y .


Nu är det såhär att det här jävla inlägget började jag skriva i torsdags, dvs. en vecka sedan! Och jag har aldrig orkat skriva klart det bara för att jag har så mycket som jag egentligen vill skriva, så nu skiter jag helt enkelt i att skriva allt och skriver bara det som hänt senaste dagarna.


 MÅNDAG: Måndagen så hade jag lovat att sova i stallet med sara och ridlägerbarnen. Jag körde till stallet vid 13-tiden och red dagge med sara. Vi hoppade på stora utebanan och det var roligt, dagge var bara lite seg och framförallt liten då, återigen kände jag mig som en elefant. Men som sagt, kul var det i alla fall. Åt tacos med barnen och hade lite stafett, innan vi fick slappna av. Ewe och alice sov också med oss. Blev ingen favorit i repris i soffan...

TISDAG: Vaknade klockan 07.00 och åt frukost. Tittade när sara och hanna hoppade inne i manegen på förmiddagen. Vid 11-tiden kom jennifer med sam och skulle hoppa på utebanan, tittade på och tog lite kort med jennifers kamera. Sam har blivit så sjukt fin, hoppas verkligen jennifer på något sätt kan få köpa honom. Fick sedan följa med ridlägerbarnen på deras uteritt. Red lafayette, det var ju roligt, var ju ett väldans tag sedan nu, blev ju dock mest skritt och lite trav, men hon är ju alltid fin så det var kul ändå.

Skulle sedan vidare till djupgroven och rida världens finaste fritz, som verkligen var världens finaste. Red barbacka för att det skulle gå så fort som möjligt, var ju så varmt så jag tänkte att jag inte skulle rida så länge, men så blev det inte, eftersom att han var så jätte, jätte fin, så kunde jag inte sluta rida, utan jag red i drygt en timme.. och efteråt ville jag bara dö. Jag tror aldrig någonsin jag haft så mycket skavsår av att ha ridit, jag kunde knappt gå, sitta eller stå. Framförallt INTE ok att kissa. Aja, som man bäddar får man ligga, det var nog värt det trots allt, ingenting går upp mot fritz när han har en bra dag!

Körde sedan hem och hämtade elli och körde vidare till ridhuset. Där var emelie och red winnin, som förövrigt kom hem från london i söndags, var kul att se henne! Ewe och alice hade brännboll som kvällsaktivitet med barnen och jag kunde inte låta bli att vara med, det var sjukt roligt faktiskt. Efter det skjutade jag hem emelie till kusmark och körde sedan hem, helt utslagen. Måste somnat rätt fort, för jag vaknade med tv:n på i morse.

ONSDAG: Vaknade typ 9 och släpade mig upp ur sängen sjukt trött.. Åt lite frukost och gick en liten promenad med elli. har legat ute i solen lite och ätit honugsmelon, men jag orkar inte med att sola idag, har massor ont och är väldigt förkyld..

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer i det här lilla inlägget.

ses

RSS 2.0