en sån dag..

en sån där dag som gör en lycklig!

Idag har det varit lokal ponnydressyr hos oss och min kära, älskade zazzar var där och tävlade! Finast i världen var han, precis som vi minns honom. Hade helst av allt bara velat ta med honom hem och pussa på han, men fick nöja mig med att pussa på han där! ;)



puss på dig käraste ponny !

helg

Denna kväll avslutar jag framför datorn, som så många andra kvällar. Har faktiskt hunnit med ganska mycket idag och en sysselsatt dag är = en bra dag i emelies värld.

- började med att jag vaknade i vettig tid

- gick en promenad med elli och mamma

- stod sedan i (vad som kändes som) en evighet och skavde(?) älgkött till något som senare skulle bli älgskavsgryta

- "hjälpte" mor att gå igenom gamla VHS-band OCH alla mina skor som tog upp en stor del i förrådet

- åkte med till de di kallert SOPTIPPEN, för att sedan åka och handla på corre

- kom hem och gjorde färdigt maten + åt

- åkte sedan med mor till staden för att gå en sväng där och se om vi hittade något av värde, vilket resulterade i att vi köpte likadana tröjor + att jag la undan en jacka som jag hemskt gärna vill ha, ska dock kolla runt om den finns i mindre storlek på något annat ställe, för det var på gränsen till för stor i mina ögon

- kom sedan hem, såg idol och myste framför tv:n med mor och far


Nu ligger jag här och det jag egentligen ville skriva med detta inlägg var att jag ikväll fastnade vid en "magnet" på kylskåpet, som jag förr sett SÅ många gånger, men aldrig riktigt SETT den. Min första reaktion var att fråga mamma hur länge den suttit där och tydligen så har den gjort det i typ ett halvår. Det känns som att just idag var en bra dag för mig att stanna till där och läsa vad som stod. Tydligen hade mamma fått den från nått som hade med jobbet att göra och anledningen till att den satt just på kylskåpet var för att JAG skulle se den varje dag..

Såhär står det i alla fulla fall på den:


Ingen hälsa utan psykisk hälsa

Tio budord för att må bra

1. Tänk positivt - det är lättare

2. Var rädd om dina nära och kära

3. Var öppen för det nya

4. Lär av dina misstag

5. Rör dig varje dag

6. Gör inte saker svårare än de är

7. Lyssna på och uppmuntra människor omkring dig

8. Ge inte upp när det känns svårt

9. Hitta och utvecka det som du är bra på

10. Sätt upp mål och följ dina drömmar


Den sitter numera på min dator och jag har verkligen tänkt försöka läsa den varje dag, så att det ska bli som ett slags affirmationer för mig och vägleda mig genom vardagen.



Jag älskar dig mamma,
du är världens bästa!

Nu har jag skrivit det djupaste inlägget på länge så nu är huvudet trött och jag beger mig mot drömmarnas värld.
Natti natti allihopa! puss


var är du

när jag behöver dig som mest .

!

Jag vill så sjukt mycket just nu och precis allting jag vill, känns evigheter bort. Det känns som att allting jag gör/inte gör just nu är för alla andras skull än min egen! Har tappat bort mig själv någonstans på vägen och försöker hitta tillbaka igen..


But how?

nytt i stallet


Idag har min superfina, efterlägtade ridhjälm anlänt, så det blir att inviga den i hoppspec. imorgon! När jag lix var igång och tog en bild på den blå hjälmen(som inte ville se blå ut, utan väldigt svart), så passade jag på att ta kort på det jag fick hem från horze förra månaden. Kanske det syns vilka två färger som är mina favoriter? Två piké tröjor, en ful-skön mössa att ha i stallet i vinter och en träningsjacka(som jag helst ville ha i blå, men fanns ej i min size), som jag även kostade på ett tryck(dock blev det större än jag hade trott, men den är fin endå!)



Annars så har det inte hänt så mycket hära.


Ombyggnationerna har jag ej orkat påbörja som tänkt..




Nu kvälls, natti natti nära och kära!

Ursäkta röran

jag bygger om!

torsdagen

Har just kommit hem från mitt näst sista arbetspass på Hufvudsaken. Var sjukt jobbigt att städa ikväll, är helt slut i kroppen efter gårdagens hoppspec.

Måste säga att jag är verkligen glad att jag kommit igång i alla fall lite smått med ridningen igen. Det kan inte finnas något som är bättre än att bara vara omkring hästar, underbara, underbara varelse!! OCH på tal om hästar så fick jag igår veta att frida och zazzar ska starta på våran lokala ponnydressyr! Kan verkligen inte beskriva hur glad jag blev! Äntligen ska jag få träffa min kära lilla ponny igen!

Något annat som också är på tal om hästar, såå har jag äntligen bestämt mig för att jag ska ha en marinblå charles owen-hjälm! Dock så tror jag inte den kommer hinna komma till min födelsedag tyvärr, då jag velat så mycket som jag gjort innan den slutligen blev beställd! Ska inte tänka mer på det innan den kommit, för då har jag säkert hunnit ångra att jag valde en blå..

Nu så är jag trött i alla fulla fall och jag orkar inte skriva så mycket mer än såhär ikväll. Ska dock försöka bli bättre på update här framöver, jag har inte riktigt orkat ta mig tid till att skriva ner så mycket senaste tiden.



Natti natti, mina nära och kära!(alla onära och okära också för den delen)


Pusss och kram.

RSS 2.0