torsdag

Idag började jag inte förrän efter lunch, fick mig därför en sovmorgon. Hade två lektioner hälsa och en motion, sedan bar det av "hem".

Imorgon ska jag försöka få mig iväg till gymmet, börjar vara alldeles för längesen nu..

Nu så väntar jag på att danne ska komma tillbaka från sin promenad med hunden, så ska vi sedan se robinsson, som vi missade i och med att vi såg hockeyn.

Annars har jag inte så mycket att säga idag, förutom att jag har världens finaste pojkvän, som förgyller mina dagar när allting känns som sämst(alla andra dagar också)! Puss på dig.



Puss på alla andra också och så småningom GODNATT.



Jahapp !!

Här sitter jag hemma hos världens bästa, som inte ens är hemma, utan "sliter för fullt" på jobbet hela natten. Är inte minsta lilla avis måste jag ju säga! Har i alla fall hunnit med att se en film ikväll, den var inte sådär överdrivet bra dock.. Nu kom anders just hem, måste nog tyvärr vara osocial med honom, för jag känner att jag börjar faktiskt nästan vara trött och funderar starkt på att lägga mig i sängen och titta på lite tv.

Förväntar mig sedan att vakna där vid 07.30 imorgon av en puss i pannan, för att sedan somna om och försöka sova så länge som möjligt, då jag kommer ha en trött krigare bredvid mig. Efter detta ska jag så småningom iväg och träna med jonna, kanske är såpass att herr stiglund också hänger med, man vet ju aldrig. Efter detta är ju dock frågan rida, eller inte rida, detta återstår att se. På kvällen är det i alla fall tänkt att vi ska ta tummarna ur arslet och ta oss iväg och se snabba cash med fredde och lena. Det är väl ungefär så min närmaste framtid ser ut, återkommer med uppdatering när nya planer ska sättas i verket.


Godnatt och sov så gott(till dom som inte får sova VAKA så gott), puss.

gott folk..

jag tänkte bara meddela att "man blir lycklig av choklad" INTE är någon myt, utan bara jätte mycket sanning.



nu ska jag läsa elvis och se om jag kanske kan bli trött och få sova någon gång..

tillägg

avslutar nog denna dag/natt med lite tröstätande av choklad också, imorgon är en ny dag och inge candy står på schemat, dagen är inte slut förrän man sover, så jag får passa på.

bedtime

oönskad här, oönskad där

nu går jag och lägger mig


ser väl när/om man tar sig upp imorgon, planerar att sova längre än längst. GODNATT!

god morgon, förmiddag, dag, eftermiddag, kväll, natt

Nu så sitter jag hära vid TLs fina dator, vi lyssnar på skit och äter sådant som ser ut som det också(negerbollar)! Gott är det i alla fulla fall.


Det blev visst inte mer än så hära. NATTINATTI

natt

Blev inge kusmus, utan blev istället en mysig prommis med ellan, i kylan. Såg ut som en snögubbe när jag kom in, och innan jag kom på att jag skulle ta ett kort så hade det redan smält bort, tyvärr..

Nu så ska jag vika in årorna och försöka få mig lite sömn!


Imorgon börjar jag 9.30, innan dess ska jag ta mig en promenad. Har två svenska lektioner, sen slutar jag till lunch, då ska jag hoppas på att det är god mat på skolan, äta den, för att sedan bege mig till gymmet med jonna. Efter DET, så återstår det att se om MR. PLANERAR-GÄRNA-INGENTING-UTAN-GÖR-HELLRE-SAKER-I-SISTA-SEKUNDEN, har tänkt att se snabba cash eller EJ!


GODNATT allesammans, puss och hej.

NU..

... ska jag gå och lägga mig i badkaret en stund, ska bli väldigt skönt! Efter det ska jag nog ta mig en sväng till kusmark och hälsa på frugan! Var längesedan nu, ska bli roligt att ses.



sesochhörs

glädje

Har precis gjort något väldigt uppskattat från min sida, nämligen pratat med sussi på msn! Var ÅR sedan jag hörde något från henne sist, på allvar måste det vara ett år sedan! Var jätte kul att höra att hon har det bra nere i södern! Var såklart tvungen att leta fram en bild på henne också och det blir den senast tagna(vad jag tror.. 2006 är den tagen i alla fall!).



Hittade även två bilder på mig och pernilla från 2006.


haha

Hitta en skiva här vid datorn, med massa bilder från 2003.. fan vad kul, måste ju bjuda på några bilder!


världens finaste sweet grace


malin och famsan(tveklöst bästa hästsommaren någonsin)


jag och snowman på klubbtävling, slutade med en gul(ser något fokuserad ut)


åsa och linnea i stallet(saknar den tiden massor)


magnus wernblom, frågan är ju varför de fanns en bild på han


tobbe och alle på cup i övik, därmed svaret på frågan ovan


jag och linn äter något? jag ser drogad ut


jag och elin, den tiden man hade ork och lust att spela innebandy


tobbe har byggt sig ett korthus


mamma har blivit misshandlad? ärligt talat har jag ingen aning om vad hon kan ha gjort


jag, pernilla och emelie har hängt i lustigahuset på grönalund


tobbe visar sitt rätta jag


emelie kramas med någon som mest troligt är johanna?


världens sötaste lilla pöörni på skolavslutning


tobbe och linte på grönan


emil tar farväl av kågeskolan och därmed även sy-ulla(tv.)

pu

f r o m t h i s m o m e n t l i f e h a s b e g u n f r o m t h i s m o m e n t y o u a r e t h e o n e r i g h t b e s i d e y o u i s w h e r e i b e l o n g f r o m t h i s m o m e n t o n

datorn ligger på dödsbädden

mitt virusprogram(äckel-världens-sämsta-norton) upphörde igår.. och sedan dess har min "kära" dator skrikit om att jag måste förnya det, vilket jag absolut INTE har tänkt, utan jag laddade istället ner ett annat virusprogram och detta fattar jag NOLL av, för det vill inte alls funka som jag tycker att det ska, utan datorn skriker fortfarande på hjälp, så om någon är kunnig och snäll, hjälp då min dator tillbaka till livet innan det är för sent, TACK PÅ FÖRHAND! /Emelie med dator..

Nu ska jag se sommaren med göran, för att sedan sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon!



slänger in en bild på mig, min twin och vår gemensamme pojkvän



Godnatt kära vänner, puss.

trevliga familjen

Måste ju även säga så mycket som att jag har en mycket otrevlig familj.. Nu har jag varit hemma EN dag sedan nyår och igår när jag kom hem så ville INGEN umgås med mig och idag kom dom hem från jobbet, åt middag, sen for hela högen och såg på hockey.. Så omtyckt är man här, inte konstigt att man inte är hemma oftare, skärpning familjen.

sjuk..

Det har väl bara varit en tidsfråga när jag skulle bli sjuk med tanke på att danne var sjuk hela förra veckan. Nu är jag i alla fulla fall nere i skiten jag med.. Alltså ingen skola igår och ingen idag heller, men idag så var jag faktiskt ledig, kändes ju bra det i alla fall, då missar man ingenting.

Igår kom jag alltså hem, för att inte smitta ner resterande i familjen stig-på.. dock så verkar det ju inte hjälpt så mycket för nästa på listan har visst också blivit sjuk!

Idag har jag alltså inte gjort ett skit, i princip hela dagen har gått till att ligga i soffan framför tvn och inte har det då ens varit något av värde att titta på under dagen.

Nu sitter jag här och hostar och snorar, mysigt värre. Ska se om det går något av värde på tv ikväll, annars så vet jag inte vad jag tar mig till för jag orkar verkligen inte göra någonting alls.

Hade faktiskt tänkt vara duktig och lägga in bilderna från nyårs, men ack vad jobbigt det känns nu när jag väl kommer till kritan.. får se om dom kommer under kvällen, annars får det bli en annan dag, kan ju dock dröja om jag känner mig själv rätt!


Måste även säga att det är kul att se att så många läsare håller mig trogna trots att jag aldrig skriver, tack till er, jag ska försöka bättra mig!






Återkommer.

bara för att..

skriva någonting är bättre än att skriva ingenting, så säger jag nu GODNATT.

Imorgen börjar jag 08.20 och tänkte därför lägga mig i sängen nu, kommer nog dock inte somna på några timmar till, då min sängkamrat inte verkar ha några planer på att sova ännu. I alla fulla fall så ska jag ge det ett försök(lägga mig och se på tv..). Efter skolan så ska jag och jonnis träna, sen efter middagen så har jag blivit LOVAD att det ska bli skridskoåkning och blir det INTE så, då då då.. ja då vill ingen veta vad jag gör!


Natti natti, puss och hej.

skolstart

helt sjukt fort har detta lov gått..
idag ska man alltså till skolan för att vara där i två meningslösa timmar, känns fruktansvärt VÄRT!


ses.

Gott nytt år..

6 dagar senare(bättre sent än aldrig).

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering ännu en gång. Nu har jag faktiskt inte varit hemma någonting sedan nyårsafton och har inte velat sitta vid datorn hela jullovet, så därav har det blivit mycket dålig update. Ska dock försöka ändra på det nu!

Tänkte under dagen försöka lägga in lite bilder från nyårsafton, orkar dock inte göra det nu, för det känns som ett evighetsprojekt att välja ut bilder då det togs ca. 250st.. Men jag LOVAR dock att dom kommer att dyka upp så småningom!

Kan dock inte låta bli att lägga in denna bild på världens-helt klart sötaste barn!



På återséende.

RSS 2.0