17.53

Min babe.



Bjussar på en bild på världens bästa, Elli solar i båten i sommras.

17.06

Min käre vän Fritz var ingen kär vän idag, vi var snarare mycket okära ovänner. Det började med att både han och Billy tittade på mig när jag gick in i hagen och sen var det som om dom sa till varandra "skulle inte tro det va" när jag kom gående med grimma och grimskaft, för två sek. efter det så sprang dom iväg i full galopp längst ner i hagen och när jag traskat i djupsnön dit ner så sa dom "haha" och så sprang dom upp igen, och så höll det på ca. 15 min innan dom gav upp. När jag väl fått mig ut på en ridtur så ville han absolut inte alls göra någonting alls som jag ville göra, så vi har i princip haft en timmes maktkamp/dragkamp, utan någon vinnare dock. Aja, alla har ju sina bättre och sämre dagar, idag har vi haft en sämre dag båda två. Han rev förövrigt sönder hagen påväg ut ur den när han skulle in i stallet också...

Men men, nu är jag hemma igen i min ensamhet, eller inte helt ensam, jag har ju världens bästa hund här bredvid mig, men Erik är och tränar och det var ju lite trist för jag hade gärna velat ha med han på en promenad, tycker att det är så trist att gå själv. Jag funderar på att laga någon god mat, men jag har inga ingredienser till någon god mat så det kommer troligtvis att sluta med nudlar eftersom att jag är för lat för att fara och handla just nu.

Jag går och väntar spänt på att det ska komma ut ett nytt Gossip Girl avsnitt på piratebay, men verkar inte alls som att det är så det ligger till?



Nu ska jag iaf lägga mig i soffan och slå på tvn en stund.

11.51

Denna dystra vinterdag sitter jag här i min lägenhet och tittar på bilder från sommaren 07 när jag och Erik var i Cypern & i somras när vi var i Italien, jag vet inte varför jag gör det egentligen för det är bara plågsamt att se, ge mig sol & värme, please.



Bjuder på en bild från Italien a lá Erik & Anton i poolen.



Funderar på att börja dra mig till stallet, har ju trots allt lovat att ta hand om Fritz idag & det får gå trots min magvärk.

10.10

Jobbig morgon idag, fruktanvärd magvärk får mig att fundera på hur jag ska hinna ta ikapp det jag missar i skolan nu när jag är hemma. Ähh det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt.

Får inte glömma att gratta Johanna som fick sin efterlängtade lilla flicka igår & Erica som tog körkortet igår, grattis tjejer!
Min egna dag igår var väl inte så super, var sjuk & därmed hemma, men nog om igår, ny dag & nya möjligheter.

Tänkte ta mig något att äta och hoppas på att magen ska må bättre, ses.

RSS 2.0