mys

Den nattarbetande sambon arbetar även inatt, så jag är ensam här hemma. Har legat i sängen och vilat ryggen som värker, enda sedan Daniel åkte. Jag är bra mycket, lyckligt lottad, som har världens mysigaste hund som håller mig sällskap mina ensamma kvällar och nätter! Just nu har jag även sällskap av lilla bebben, som ligger och sparkas i magen, myspysigt!

Jag orkar inte vara vaken särskilt länge på kvällarna längre, sover gärna redan klockan 22.00, dock så har jag senaste tiden haft lite problem att somna då jag haft ryggont. Känner nu, såhär i efterhand att jag borde sovit redan.. Det får väl bli nu när jag skrivit färdigt detta inlägg helt enkelt. Imorgon ska jag göra något som jag lovat min sambo så länge, men inte orkat göra på kvällarna, så energin försvinner strax efter middagstid i regel.

Nu lämnar jag detta inlägg som inte var så händelserikt, för ovanlighetens skull.


Natti natti nära och kära, puss.

onsdag..

Sitter nu här hemma, ensam i soffan, då Daniel är och tränar. Tråkigt som bara den måste jag säga! Har nu varit förkyld en längre tid, så min kropp är inte på topp, har ingen energi alls. Jag blir så nedstämd när jag inte har någon energi, det blir som en hårfin gräns och minsta lilla kan göra att jag hamnar på andra sidan och bryter ihop. Ska strax ta mig ut på en liten prommis med Elli, dock så känns inte det heller så roligt, önskar att jag hade mer vänner som bodde i närheten, så man inte alltid var tvungen att promenera själv! Tycker inte om att gå själv när det är så mörkt ute heller..


Nu har jag fått ur mig nog mycket negativt för denna gång! Ska ta med mig Elli och gå ut i mörkret nu.



puss och hej leverpastej

RSS 2.0