södern

Tittade på lite bilder på datorn och hittade den här bilden från våren 2008, jag älskar bilden och eftersom den är tagen i sköna, gröna skåne, så fick det mig att komma på vad jag glömt skriva idag och det är det att idag har min bror emil och hans flickvän viktoria påbörjat sin färd mot halmstad, dit dom ska flytta för att gå skola. Önskar dom all lycka till dära och hoppas dom får det trevligt där nere i södern.


så sjukt trött

Kan inte minnas senast jag gjorde såhär mkt vettigt på en och samma dag... Jag är verkligen helt slut i hela kroppen!

Dagen började alltså med att jag traskade till ersmark för att hämta bilen på metso, och som alla säkert förstår så var det sol bara för att jag för en gångs skull inte ville ha sol. Jag höll på att svettas ihjäl iaf och elli med för den delen. När jag kom hem tog jag mig två mackor som bränsle och väntade in malin för att köra vidare mot stallet! Lämnade elli hos erik när jag var i stallet, vilket var mkt uppskattande från båda parter.

Väl i stallet så duggregnade det litegrann, men det försvann lika fort(tyvärr måste jag nog säga, för det blev varmt). Red iaf drygt en timme dressyr uppe på lägdan och det var väldigt varmt och kändes i kroppen efteråt om vi säger så. Var jätte kul att malin ville följa med och prova på mina små kusar iaf! På vägen hem pratade vi mkt om motion osv. och vi lovade varandra att båda skulle ut och springa ikväll, vilket jag alltså var tvungen att ta mig i kragen och göra!

Såg klart filmen jag somnade till igår kväll och vilade upp mig lite efter middagen, för att gå en lite promenad med elli och sen dra mig ut på min springtur! Sjukt tungt gick det och min såkallade astma gjorde ingenting bättre, efter ca. 3 km så var det andnöd som bara den och jag fick gå några hundra meter innan jag kunde springa vidare, då gick det dock lättare, men alltså när jag kom hem var jag verkligen död. Skön känsla måste jag dock säga, nu ska jag försöka få in lite löpar-rutiner. Jag antar att jag inte kommer lyckas med det, men det är ju iaf värt ett försök.

Nu orkar jag inte göra något mer än att ligga här i sängen med datorn, jag kommer nog leta fram någon film att somna till efter att jag sett paradise hotel danmark, vilket har blivit en pinsam vana.. tyvärr så är jag fast..

Hittade en bild på mig och malin från piteå summer games(2003?)





godnatt !

morgon

Godmorgon!

Jag har varknat 233 ggr inatt av att min käre hund lyckats ta av sig sin såkallade "blöja", efter 233:e gånger så var jag sådär halvless, så jag tog av den. Nu återstår det att se om mina vita sängkläder inte är vita längre, mmm mysigt.

Jag har inte tittat ut ännu, men enligt min dator ska det vara 14grader och mulet, känns dock inte som det här inne, känner mig nämligen som ett ägg i en stekpanna, vilket  borde betyda att solen lyst in här hela morgonen. Jag hoppas dock på att det är mulet, för jag ska gå med elli till ersmark och hämta toyan av pappa och är det sol ute så kommer vi troligtvis att dö båda två, och det vore ju onödigt..

När jag kört hem så ska jag vänta på att malin ska sluta jobba, för sen så ska hon följa med mig till stallet och rida, det ska bli väldigt roligt! Under tiden ska elliott få hänga med sin husse som hon inte träffat på flera veckor nu, det ska ju bli roligt för henne. Annars händer det inte mkt roligt idag, jag har lovat mamma att jag iaf ska börja med att packa upp alla mina kläder från flytten, börjar vara ett tag sedan dom skulle upp nu, men jag har ju och andra sidan klarat mig bra utan dom kläderna som inte är uppackade, så jag börjar faktiskt fundera på vad det är för kläder som fyller mina tre sopsäckar?

Aja, nu så står det en vovve här som gärna vill till vovven utanför dörren, dvs. nina. Ingen mera tid att sitta här.



Ses.

SOL!!!

Idag har solen äntligen visat sig igen, kan inte slösa soltid genom att sitta hära, återkommer!

en månad senare

Nu börjar det vara en evighet sedan jag skrev någonting här, men som jag sa tidigare så skulle det inte kommit ut något vettigt om jag försökt.. Nu har jag iaf tänkt att jag ska försöka ta tag i det här, det har jag nämligen lovat emelie.

Det har hänt mycket senaste tiden, men inte mycket som jag känner att jag måste skriva ner här, emelie har flyttat till london, det är väl det enda "stora" som hänt. Det känns lite trist utan henne här, vi hängde ju trots allt rätt mycket, så det känns lite tomt, men jag önskar henne all lycka i storstaden med sean!

Igår var jag iaf med jennifer, det var jätte trevligt, var nämligen väldigt länge sedan sist vi hittade på något! Var först i hemmis och tittade när hon red sam, som förövrigt har blivt super fin! Sedan åkte vi till kåge, där jag fick sitta och prata med helene ett tag medans jennifer var långsam på att duscha, det var också trevligt. Kvällen slutade med ett gott snack och massor med chips och det är ju alltid uppskattat.

Nu så hade jag tänkt stiga upp, för jag ligger fortfarande i sängen och drar mig och det har jag inte riktigt tid med, ska nämligen hjälpa mormor och hans att städa och dona lite grann och det vill jag göra bort så fort som möjligt, för sen hade jag tänkt hinna med annat, skulle eventuellt vara med malin idag och det hoppas jag att det blir av, för vi har inte hittat någon dag som passat oss båda på hela sommaren i princip. Måste bara höra med pappa om han kan tänka sig att ta en promenad med elli, så jag kan fara nu direkt. Aja, ingen tid att sitta här, ses.

RSS 2.0