Stök och bök i mitt kök

Och inte bara där.. Jag har lite plockande att göra och lite tvätt att vika in, sen så ska jag krypa till kojs, för idag är jag inte pigg någonstans!

Det är i alla fulla fall den femte och sista natten jag sover ensam, inatt. Det är så fantastiskt roligt att ha en nattarbetande sambo.. Men som plåster på såren så fick jag världens finaste sms såhär lagom tills man ska krypa i säng! <3

Imorgon åker vi till Umeå och hälsar på Jan Banan. Det ska bli roligt, det är inte ofta man ser till den karln sedan han flyttade till sämre-staaan. Annars så har jag inte så mycket att berätta idag, återkommer tomorrow.



Natti natti.

PS. Älskling... vill du att våra grannar ska tycka om oss, eller vill du att jag damsuger nu?.DS


häst är bäst

jag vill ha en häst :(

Tattoooo

Dags att börja skissa på den dära tatueringen som sambo vill ha, dock så tror jag inte han förstår att det är ett evighetsprojekt han har gett mig.. :)


Tråkigt att jag inte har några som helst bilder jag ritat i mitt hem, men har denna som jag kan bjuda på en gång till, från bildarkivet.. dock så är den fortfarande lika "ofärdig" som på bilden..(ni kanske börjar ana vad jag menar med evighetsprojekt..)


kass och värdelös..

.. är vad jag får höra dag in och dag ut, att jag är! Detta som ni kanske förstår är på grund av att jag faktiskt är precis kass och värdelös gällande denna blogg.

Jag har lovat att jag ska ta tag i det och det ska jag också göra, men dock så verkar jag ha tummen mitt i handen gällande detta.


Anyway, så har jag just spenderat min andra natt ensam, då man har en sambo som inte vill sova på nätterna, utan hellre jobbar. Jag förstår inte hur, men dom senaste två dagarna har jag sovit 12 timmar/natt, helt sjukt! När jag jobbar så blir det oftast inte mer än 4 timmar/natt. Vilket i och för sig kan vara anledningen till att jag sover så mycket när jag inte jobbar.

På tal om jobb, så har jag jobbat typ fem dagar denna månad och det känns inte toppen.. Dock så verkar det inte som att det finns så mycket jobb just nu.

Seeeeeeeeen, så har jag även tappat bort min mobiltelefon(trodde jag), och därmed spärrat den. Om man hade varit in på facebook innan man spärrade den, så hade man haft en fullt fungerande telefon nu, men varför göra det den lätta vägen.. Så jag har inte mycket till telefon just nu, förrän jag får ett nytt simkort med posten, för andra gången på typ två veckor. Grattis!

Nu ska jag åka upp på sunnyhill och köpa lite saker som sleeping beauty har beordnat mig att göra.





På återseende nära och kära, nu ska jag bli bättre på att blogga.

RSS 2.0