int nå

jag behöver en tillflyktsort.

två saker har jag att säga idag

1. Jag hatar skebo! Eller egentligen så är det gnällande tanter som ligger före en i kön som jag hatar...

2. Jag har hittat världens finaste häst som jag vill ha! Fattas bara 65.000 för att den ska bli min. Någon som är sugen på bidra är välkommen att maila mig på [email protected], för kontouppgifter. Tack på förhand!

g o d n a t t !

Beger mig mot sängen efter en sämre dag.


Denna helg blir nog en helg i ensamhet, dessa människor gör mig galen.

HÅLL

ALLA tummar och tår för mig idag!


Tack på förhand.

dags för sängen

efter ett konditionspass på hästryggen!

Helt underbart måste jag säga att det är att vara tillbaka där igen. Red kansas och han var jätte fin, men han känns inte riktigt som en häst jag känner att jag vill rida den här terminen, han är inte riktigt min typ av häst, även om jag tycker han är fin. Han bjöd även på lite spänning, KUNDE ha blivit en "favorit" i repris, då jag fick mig en regäl bockserie! Tror att man blivit rätt härdad efter åren på zazzar, vilken var till nytta i detta fall!

Jag har känt mig trött och slut hela dagen, och kom i och med det på att jag glömt fara och ta mina prover jag ska ta.. Kommer därför måsta stiga upp supertidigt imorgon för att fara på lab och sticka massa otrevliga nålar i arm och finger. Smällar man får ta ibland!

Annars då? Ja, jag vet inte om jag hade så mycket mer att tillägga idag. Jag är väldigt trött även nu och kommer nog sova som en stock inatt. Börjar vara dags att krypa till kojs!

Sov så gott alla mina vänner och alla som jag känner(även inte känner).



Puss&kram.



Ps. Saknar världens bästa två pojkar som jag inte träffat på snart en vecka.Ds

glömde skriva en bra sak med hösten

det är ju såklar att man fyller år! Och att fylla år är alltid roligt när man önskar sig något som man inte själv vill lägga ut pengar på. Denna gång står en Charles Owen-hjälm högst upp på önskelistan, återstår att se om mamsen vill bjussa på det!



Kan dock inte bestämma mig för om jag vill ha en svart eller en marinblå? Vore väldigt tacksam om någon kunde säga vad dom tycker!



Sen, så fyller ju även junior år! Och barnkalas det är ju alltid roligt!



Nu ska jag gå i duschen, för att sedan eventuellt fara på kusen och co efter det.

På återséende.

nu är den här...

hösten!



Enligt mig är det abslut den vackraste årstiden, men gud så trist den är. Kallt och räligt! Var i morse ute och åkte inlines med elli och det var just precis då jag kände att hösten var här. Nu värmer verkligen ingenting annat än solen, jag höll(nästan) på att frysa ihjäl.

Ikväll gör jag comeback i hoppspecialen, jag längtar sjukt mycket. Vet dock inte riktigt vilken häst jag hoppas på att få rida. Både exidus och lafayette är ju två klara favoriter, men frågan är om man inte skulle prova på något nytt? Hur som haver så rider vi alltså 20.30 till 21.30 och vi kommer att rida UTE=kallt som bara den!

Återkommer med besked om jag fryst fast på hästryggen eller om det gått bra!

Första onsdagen på terminen väcker helt klart minnen från den första onsdagen för tre år sedan, den onsdagen som slutade med ambulansfärd till lasarettet. Saknar lilleman massor!



Ha en bra dag allihopa, puss och kram.

en hel månad

utan en helt vanlig dag.

Nu har jag grämt mig tillräckligt länge över att skriva detta inlägg. Någon gång ska det komma, det har gått en månad och nu känns det som att det är på tiden.

Jag har alltid, i hela mitt liv, haft en rädsla för döden! Som alla mina nära vet, så är jag kanske den största hypokondrikern som finns. Detta med hypokondrin, har självklart bara gjort rädslan för döden ännu värre, då jag haft alla sjukdomar från cancer, till hjärtinfarkt, till hjärnhinneinflammation! Dvs. inte bara random-sjukdomar, utan såklart alla dödliga sjukdomar också!

Jag har alltid sett mig själv som väldigt lyckligt lottad över att ingen i min närhet har dött, jag har gruvat mig så för den dagen detta skulle ske. Ingen kommer ur livet levande, så är det ju, men man har ju i alla fall hoppats på att alla nära och kära ska få leva ett långt och rättvist liv. Detta sker såklart ingen annanstans än i sagornas värld..

Nu har det hänt även mig! Självklart var det långt ifrån det sagolika slut som man önskar alla sina kära. Att någon som kämpat genom den sista tiden i livet, med sjukdomar vi alla önskar inte existerade, och äntligen blivit frisk, ska bara från tomma intet lämna denna värld! Det är allt utom rättvist! Det går inte beskriva med ord hur det känns inom mig, både hur det kändes den dagen och hur det känns idag, helt oförändrat. Jag vet inte hur jag ska hantera hela händelsen, det känns så obegripligt och orättvist. Jag kan inte förstå att han inte finns längre, det är en så fruktansvärt sjuk tanke att tänka.

Att för första gången se en död människa och se honom så levande och känna honom så nära, även om han var så långt borta, det var så mycket värre än jag trott det skulle vara. Man får sig verkligen en tankeställare och man inser att man verkligen ska ta vara på var dag man får och tala om för alla sina nära hur mycket man tycker om dom!

Vila i frid underbara Harry Stiglund, du togs bort från oss alldeles för tidigt!



Älskar den här bilden, man ser att son brås på sin far!

jag hatar

precis det

Zaaaaaaar <3

Åhhh vad tragiskt att jag ska måsta jobba idag.. Jag har för det första migrän som bara den mår så sjukt illa, sen så är det så att min älskade-världsfinaste-världsbästa Zazzar tävlar i Sandgärdan idag och det går inte beskriva hur gärna jag hade velat vara där och pussa på han. MEN, vad kan man göra.. inte NÅ! Tyvärr!


Saknar honom more than words can say.



sjukt sugen

på att skaffa en tatuering!

vill dock gärna rita den själv, kan bara inte komma fram till hur jag vill att den ska se ut!

RSS 2.0