gnatt

gnatt

Tänkte bara påminna alla..

.. om att jag har världens finaste pojkvän, som jag är världens gladaste att jag har!

PUSSSSSS ♥

sova?

Ikväll så har jag så mycket som :

- varit på ridhuset och hängt några timmar
- åkt inlines(och i och med det, missat den såkallade "jordbävningen")
- ätit ihjäl mig
- återuppstått
- sett film(dock inte klart..)
- inte varit trött = tagit bilen och kört en sväng(i vinterkylan)

Nu till att kommentera alla dessa händelser..

1. Ridhuset hade jag massor med trevligt på.
2. Var så sjukt skönt ute ikväll, dock så märker man ju att man har kondis som en 100-årig kärring. I alla fulla fall, så ska det ha varit en "jordbävning"(antar att ingen har missat det, då det är det största som hänt i denna håla på år och dar, skulle inte bli förvånad om det kommer en 10-sidig bilaga om det i norran imorgon..) under tiden jag var ute och åkte. Dock så måste jag ju säga så mycket som att en jordbävning var nog att ta i, så dåliga hjul har jag inte på mina inlines, nog skakar dom lite ibland, men inte så att jag inte skulle känna en JORDBÄVNING.. Ett litet pluttit jordskalv, kan jag tro att jag missat, men knappast någon jordbävning. SÅ DET SÅ!
3. När jag kom hem från den härliga inlines-turen, så var jag så sjuuukt hungrig, detta resulterade i att jag åt ihjäl mig(NÄSTAN bokstavligen, kändes som jag skulle spricka).
4. Efter att jag spruckit så återuppstod jag, som ni kanske förstår i och med att jag skrivit detta.
5. Såg en film på canal+ medans jag åt ihjäl mig, nån tjejig film som jag inte minns vad den hette, den var inte tillräckligt bra för att jag inte skulle lämna den för bilen i alla fall.
6. Fanns inga tankar alls för mig att sova när jag satt där och åt och såg på film, utan jag kände att det vore trevligt att ta bilen en sväng denna fina kväll! Vad jag dock fick skåda när jag körde runt där i min ensamhet och filosoferade, var att det var endast EN JÄVLA PLUSGRAD ute!!! Det är alltså midsommar nästa vecka, snart juli OCH vi har alltså typ NOLLGRADIGT? Spännande... är allt jag har att säga om det.


NU däremot, så har jag tänkt lämna denna dator för att ge sängen ett värdigt försök. Måste säga att jag är inte det minsta sugen på jobb imorgon, men det handlar i och för sig bara om 2,5 timme, så jag hoppas jag överlever det. Nu hann jag tänka"NÄMEN, jag kan ju åka till daniel och sova och ha det mysigt när jag slutar" men lika snabbt kom jag på att han jobbar ju natt.. så kortvarig var den glädjen. På torsdag så ska jag umgås med världens bästa jennifer, det längtar jag efter! Längtar även efter att sova med alice i stallet nästa vecka! Och längtar mest till nästa torsdag, då jag får åka bort en vecka, för att fira midsommar i daniels stuga.


Nu har jag skrivit det längsta inlägget på länge, jag känner mig riktigt stolt över mig själv, även om det inte var så sammanhängande.



Natti natti allesammans.

jag vill

så SJUKT mycket just nu.


- FLYTTA
- ha ett fast heltidsarbete som jag trivs med
- ha en häst
- resa bort
- köpa hus
- bilda familj



Kort och gott, ha ett vettigt liv!

GRATTIS

lillebror ännu en gång! men denna gång till körkortet! :)


söndag

Har de senaste tre dagarna varit så sjukt trött hela dagarna, så även idag! Vet inte vad det är med mig..
Idag jobbar jag i alla fulla fall på dropin till 16.00 och idag som alla andra söndagar, så händer det int NÅ där.

Nu är det i alla fall bara en timme kvar tills jag får stänga, ska bli skönt att komma hem och få sig lite mat. Ikväll ska jag nog ta med mig daniel och åka till stugan.

Annars har jag inte mycket vettigt att säga just nu.


På återseénde


GRATTIS

till världens bästa lillebror som fyller 18 år idag & till världens bästa lillebrors flickvän som tog studenten igår!(även till alla andra som gjorde det)

ponnii

Jag har ALDRIG, NÅGONSIN, tidigare i mitt liv, velat SÅ mycket - köpa en häst!

Fy fan vad jag vill vill vill!!!

RSS 2.0