tragiskt

Sitter och tittar på gamla bilder på datorn. Hittade en bild från gymnasiet.. den sista bild jag ritat typ, känns tragiskt, har helt och hållet tappat allt intresse för att rita efter att jag fick IG efter att ha ritat den här.. Önskar jag kunde underhålla intresset, så att jag inte tappar det helt och hållet, om jag inte redan gjort det?



seeeg

Vad ska man riktigt säga om mig, idag så hade jag tänkt göra något vettigt, så blev det inte.

Började med att jag aldrig fick mig upp ur sängen, men när jag nu äntligen fick mig upp så gick jag en promenad med elli. Efter promenaden hade jag ett trevligt samtal med tobias(förlåt mamma när telefonräkningen kommer), sen såg jag på johan falk-vapenbröder. Efter jag sett filmen så åt jag lite mat, för att sedan fastna i telefonen med jonna i 1,5 timme. Nu sitter jag här och SKA ta bilen till kusmark och emelie, även om jag inte riktigt får mig härifrån.

Ger det nu ett nytt försök.

hit me with your best shot

ALEKSIS säger:
jag vill bara slå dig i huvet så du glömmer den där tönten

looooooooooooooooooooooooooooov

Äntligen detta sjukt efterlängtade lov!

Dock så känns det som att jag borde sätta mig ner med skolarbete hela dagarna, för det skulle verkligen behövas, men jag vill verkligen inte det, nu när jag för en gångs skull är ledig.

Gårdagen var piss, ingenting alls kändes bra på något sätt.. Började med att när vi skulle hem så hade bilen fått en ny kompis vid namn P-jävla-böter-jävel.. Sånt är ju alltid kul, visst? Speciellt när man är väldigt rik som jag. Hela vägen hem var jag på sämst humör, trött, ledsen och irriterad, ville bara gråta. När vi till sist kom hem, så satt vid i emelies säng hela kvällen med datorerna, såg bland annat en film, som jag sov mig igenom.

Jag gillar inte den sits jag satt mig själv i, jag får inte tillåta mig själv att falla på det här sättet, för jag klarar inte av att ta mig upp.. Finns mirakel, så kan det gärna få dyka upp ett nu!

tack

skjut mig

vintertid?

Roligt med vintertid när man somnar 5(enligt förra tiden), vaknar, tittar på klockan som visar 7 och inser att klockan bara är 6, för att sedan absolut INTE kunna somna om..

Nu sitter jag här framför datorn i min ensamhet när dom andra sussar. Hade i alla fall en trevlig kväll igår!



sömn

Jag önskar att den här natten aldrig tog slut, men det gjorde den visst, precis som alla andra.
Godmorgon.

smart som man är

Har förövrigt tröstätit hela kvällen och tryckt i mig 100gr 86% choklad och drygt ett kg satsumas, tror ni jag mår illa? Ja, det gör jag..

hopplöst

Alltså vad gör jag riktigt? Jag har suttit framför datorn OAVBRUTET sedan jag kom hem från skolan idag. Och jag har inte fått någonting vettigt gjort, jag känner bara hur panikkänslan tar över hela min kropp just nu, jag har så mycket att göra, men jag får ingenting gjort..

Idag är en sån dag när jag känner att jag bara vill sjunka genom jorden. Jag får fan ta och rycka upp mig, såhär kan jag inte ha det! Bara en skolvecka kvar nu, sen är det lov, då har jag all tid i världen att ta igen mig och stanna upp för att andas emellanåt. Ta tag i livet emelie!!

Har försökt plugga religion ikväll, tror att jag nog måste skriva provet jag missat imorgon. Men.. ingenting jag läst har gått in i mitt huvud, det går direkt ut på andra sidan igen, det är verkligen hopplöst.

Jag tror att jag skulle behöva lite sömn, så att min hjärna kanske kan återfå lite kapacitet.

aa

så patetiskt..

fritzzz

Nu ska jag inviga att länka till youtube. 

Det är iaf en film när jag rider på världens bästa fritz, dock världens SÄMSTA mobilkvalla, men det får man stå ut med. Går iaf att skymta att han är världens finaste.


trött

jag är tröttast i världen, men det ser ut att bli en sen kväll/natt...

gomorron

Jag har faktiskt varit vaken några timmar redan, men godmorgon. Måste ju säga att jag är oväntat pigg idag, känns riktigt skönt faktiskt. Hade en väldigt trevlig kväll igår, tack till dom som gjorde den trevlig.

Nu ska jag pallra mig ut på en promenad med mamma och elli, sen ska jag sätta mig ner med allt svenska-arbete som jag bara skjuter upp hela tiden.


ses

goodnight

Jag har faktiskt haft en väldigt trevlig kväll, träffat mycket folk jag inte sett på länge och det var riktigt kul!

Dock så kan jag inte låta bli att vara besviken på mig själv som har så höga tankar/förhoppningar/förväntningar på saker/ting/personer.. Får se vad framtiden har att erbjuda mig, om jag slipper besvikelse, eller om den bara blir större..



Godnatt allesammans, nu är jag tröttare än medel.

13.12

Trög morgon idag, inte orkat ta mig för att göra någonting vettigt. Måste skriva klart bokrecensionen och göra ett svenska-arbete idag, innan kvällen.

Nu tänkte jag åka med mamma till preem och hämta ut biljetten till lasse och sedan ta mig en promenad därifrån med elli. Efter det får jag ta tag i skolarbetet, för att sedan dra mig mot kusmark.

fredagsmys

Nu ska jag ta mig en dusch, för att sedan dra mig till malin! Ska bli jätte kul att vara med henne ikväll, var en evighet sedan och vi kan aldrig komma oss för att hitta på något!

Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska i alla fall jag ha.





( älsklingsbilly på våran mysiga barbackatur idag )

regn..

Alltid lika roligt att vakna av att höra regnet smattra på fönstret.

Om vi säger såhär, elli ville INTE ut.. Fick bokstavligen dra henne fram på den såkallade "promenaden". Blev inte längre än till skolan, sen gav jag upp dragkampen.

Nu har jag äntligen kommit mig för att ringa till doktorn, får vänta och se vad dom har att säga där när dom ringer upp..


Frukost?


skola

Sitter på skolan med datorn och skriver tema-arbete med linn.

Sjukt skönt att ha sin egen dator och inte skolans skitdatorer, nu får jag även lyssna på massa bra musik under tiden! Erik tipsade mig om en bra låt igår kväll och jag kan inte sluta lyssna på den face down - the red jumpsuit apparatus, mycket bra låt!

Nu är det snart lunch, ska skynda mig att få i mig lite mat, så jag hinner skriva lite mera på temat innan matten efter lunch.


överlevare

Jag överlevde i alla fall hopp-passet med nöd och näppe! Näe, nu överdriver jag, det gick faktiskt rätt bra, TILL SLUT.. Hon var jätte fin i slutet i alla fall. Kul att hoppa var det ju också för den delen, blir allt för sällan nu när man konverterat till dressyren.

Nu sitter jag här nerkrupen i sängen med datorn, lyssnar på joshua radin och beklagar mig över att jag inte fick vara i stockholm och se honom igår. Om det hade varit så väl att jag hört lite tidigare än i söndags att han skulle dit, så skulle jag tveklöst varit där! Helt sanslöst bra är han.. Men jag antar att det går fler tåg!

Imorgon har jag lovat mamma att stiga upp klockan sex och gå ut och gå med henne och ellan, återstår att se om jag tar mig upp imorgon, ännu har jag ju inte ens funderat på att sova.


Nu ska jag se lite scrubs innan jag ska börja sjunga på sista versen för idag.

lars winnerbäck

nu har jag bokat biljett till lars winnerbäck i umeå torsdagen 26 november.


ska bli trevligt, extra trevligt att det är med världens bästa jonna.

HOPPSPEC.

Nu har jag för en gångs skull tagit tag i igenridningen och ikväll ska jag rida monamie i hoppspecen! Lite blandade känslor har jag faktiskt, det känns som en evighet sedan jag jag hoppade sist, X antal månader har ju gått i alla fall. Men det ska förhoppningsvis gå bra och vara trevligt, som det alltid brukade vara.

Önska mig lycka till i alla fall, jag kommer vara ringrostig!


godmorgon

Idag så har jag lovat mig själv att jag ska ta mig till skolan oavsett hur jag känner mig. Som vanligt varje morgon så har jag så ont att jag verkligen inte VILL fara, men idag måste jag stå ut.

Jag skulle i alla fall äta frukost nyss och jag har dragit på mig en ny vana, väldigt konstig vana för att vara jag. Jag har börjat äta kokt ägg till frukosten och jag har aldrig tidigare i mitt "äldre" liv ätit ägg överhuvudtaget, men jag har fått för mig att det ska vara bra att äta det och jag med mina fixidéer.. Idag i alla fall när jag då skulle äta mitt kära kokta ägg så smakade det jävla snabel!!! Det var typ ruttet, smakade typ fisk, jag skyndade mig och kollade på bästföre-datumet och det var inte förrän 22/10, det var ju lite lustigt. Så min morgon började som sagt med ett ruttet ägg, kan det bli bättre..

Nu ska jag gå och torka mitt hår och göra mig klar för avfärd.
Saknar alla på skolan, ska bli skönt att komma dit!

natti natti

imorgon ska jag ringa till farbror doktorn, tror inte allt står rätt till...

tills dess, godnatt allesammans.

världsbäst


godmorgon

Denna dag började med pain, så mycket att jag inte riktigt visste var jag skulle ta vägen, så jag tog inte vägen alls.

Nu måste jag i alla fulla fall dra mig ut i kylan med elli, tråkigt att jag är så less på att gå här i kåge bara, samma vägar varje dag. Fick förövrigt höra av mamma(det första hon sa i morse typ, fast hon vet att jag är världens största hypokondriker..) att det var massor med barn på kågeskolan som är sjuka i svininfluensan. Så vid närmare eftertanke så ska jag nog gå där det är lite mindre civilisation, kågemarken kanske?

Aja, nu måste jag verkligen ut i alla fall.

godnatt

nu ser jag ingen anledning att vara vaken längre, så nu blir det att se klart scrubs och sen sussa.


godnatt

boende någon?

någon med ett boende till mig över?

jag klättrar verkligen upp efter väggarna här hemma, jag vill bara bort!!



var som helst i världen är av intresse!

MVH. EMELIE HEDLUND(desperat..)

slut på krafter

jag är SÅ less och orkar verkligen inte mer just nu

22.18




fritte i snön på våran "roliga" ridtur i tisdags

lesssssssssssssssssssssss

Är jag ute och springer?
Nej.
Är jag förvånad?
Nej.
Är du förvånad?
Nej.
Är NÅGON förvånad?
Nej.

Tråkigt att jag inte ens har TID att fara ut och springa när jag verkligen vill.
Plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg.. det är ungefär det enda som står på mitt schema och jag kan inte tycka att det någonsin blir mindre?!


torsdag

Kunde inte ta mig upp ur sängen i morse, har sjukt ont i ryggen och nacken, som även gör att jag har ont i huvudet.. Övervägde länge att stanna hemma, men tog mig i kragen och nu sitter jag här på skolan.

Blev ingen morgon promenad, det överlämnade jag till min kära bror som visst hade massor med sovmorgon idag!

Gårdagen så for jag till ridhuset en stund och tittade på lite hoppspec. Tog med mig elli och gick sedan med henne hem. Var väldigt skönt, var sådär lagom kallt ut, inte så man bara ville avlida av kylan, som det känts som dom senaste dagarna.

Nu har jag i alla fall hål till 11.20 då är det lunch, jag är jätte hungrig, så jag blir besviken på medlefors om det inte är god mat idag. Skulle egentligen behöva göra lite temaarbete nu, men i och med att jag har all fakta hemma så känns det lite halverst.

Igår hade jag tänkt ut och springa på kvällen.. Men ack så blev det inte! Jag har ingen tid över till någonting, jag förstår inte hur det kan komma sig?! Jag går skola till cirkus 14-15 på dagarna, kommer hem - DÖD, orkar inte med någonting innan middagen, efter middagen promenad med hunden, efter promenad med hunden - KVÄLL, vad ska man göra då? Plugga? Ja det är i alla fall det jag känner att jag måste göra varje kväll egentligen, så jag får som ingen tid över till någonting..

Idag så tänkte jag ge löpningen ett nytt försök, har nämligen bestämt mig för att gå en långpromenad med elli ganska direkt jag kommer hem från skolan, då behöver hon inte gå så långt ikväll och då hinner jag kanske med att springa. Måste dock plugga till religionsprovet imorgon och måste göra klart alla historiafrågorna till imorgon(massor kvar..), så ja.. får helt enkelt se om det blir någon löptur idag.

Nu ska jag hänga lite på facebook medans jag väntar på mat.

hej.

Onsdag

Tragiskt att vakna i morse, det första jag såg när jag vaknade var en jävla massa regn utan för mitt fönster. Skulle gå ut med elli, men skulle inte tro att hon var så sugen på det, det blev en ca. 10 mins promenad..

Nu sitter jag på skolan i datasalen, har lunch. Jonna dior sitter vid min sida och härmas och skriver i sin blogg, typiskt henne..

Funderade på att rida igen i hoppspec. idag, men vet inte om jag orkar med det. Vet iofs inte om det finns någon plats heller. Får se hur det blir med det.

Vi ska i alla fulla fall skriva tema-arbetet hela svenskan idag. Det var ju typiskt att jag inte visste det då, så jag kunde ta med mig datorn. Aja, inte mycket att göra åt det.


tisdag

Steg upp strax efter 7 i morse, gick ut med elli halv 8 och kände mig jätte stressad, så jag gick bara en 30mins  promenad. Sekunden efter jag kommit in igen, så kom jag på att jag inte började förrän halv 11.

Har alltså varit på skolan idag, för första gången på väldigt länge, det känns sjukt skönt. Kul att träffa alla mina stjärnor där.

Efter skolan drog jag mig direkt vidare till stallet för att ta mig en ridtur med fritz. Underlaget på rakbanan var inte till hans fördel i och med att han inte har några broddar, så vi red efter vägen. BIG MISSTAG.. Hann rida i princip ingenting alls innan han BARA stod i dikena. Jag fick psykbryt när vi hade stått i samma dike i ca 15min, då givck han äntligen upp på vägen igen, eller snarare sprang upp på vägen. Red ca. 100 meter och vände sedan för att rida åt andra hållet trots dåligt väglag. Trots att vi var i diket 90% av ridturen så kan jag inte låta bli att tycka om han, för han var så fin efteråt, så är det alltid, när han fått sina psykbryt och stressat upp sig, så är han alltid sjukt fin när han taggat ner lite grann.

Kom hem typ halv 7.

Just ätit middag, nu så ska jag och min mor ut och gå med min hund. Viktigt att påpeka är att vi ska gå förbi ICA så att jag kan få min dagliga dos av satsumas!

på återséende


godnatt

Blev en kort men intensiv löptur för min del, sjuuuukt skönt måste jag säga, även om jag var död i kroppen innan och blev ännu mera död i kroppen efteråt.

Nu så ska jag stänga av datorn och hade tänkt läsa lite mera i boken, som jag förövrigt läst den större delen av dagen. Men jag vet inte om jag kommer orka hålla ögonen öppna, det får väl framtiden utvisa. Nu blir det i alla fall som sagt försök till sömn, så godnatt.

vilken dag

Ni ska bara veta vad duktig jag har varit nu!!(min mamma har varit duktig, jag har suttit i ett hörn och tittat på och kommit med kommentarer lite då och då) I alla fulla fall så existerar det nu inte längre någon sopsäck med kläder i mitt rum(mitt gamla rum), nu existerar bara en sopsäck, som står i garaget och den är full med fula kläder som ska åka till klädhimlen. Tack till mamma som var less på att se säckarna så det äntligen blev gjort..

Nu så ska jag snart ta mig i kragen, ta på mig lite sköna kläder och fara ut och springa en sväng! Dock så ska jag inte springa lika långt som jag gjorde i torsdags, så att jag inte kan andas på flera timmar efteråt, utan jag tänkte nu vara lite snäll med mig själv och försöka ta tag i det här med löpningen på riktigt och därmed börja med en stäcka som är fysiskt möjlig för någon i mitt skick.


önska mig lycka till! inte tack.

snö

Har ganska precis kommit hem från en promenad med emelie i kusmark.
I kusmark(där solen aldrig skiner) låg det faktiskt kvar lite snö här och där efter gårdagens oväder. Tog en fin bild på emelie och snön med hennes mobil och hade hoppats på att den skulle ligga på hennes blogg nu, så jag kunde sno den och lägga upp den här, men ICKET. Hon verkar inte vara ett dugg bättre än mig på det hära med att blogga..

klant

Jag har huuuuuuuuuuuur länge som helst letat efter en svart stickad krage! Och aldrig hittat någon.
Idag så fick jag för mig att surfa in på ginatricot.com och hittade där två olika svarta kragar, så jag fick storhets och beställde dom båda två!(utan att innan tänka"hmm, jag kanske ska kolla om det finns något annat fint hära..")
Så, självklart direkt efter jag betalat osv, hittar jag två tröjor som jag också vill ha.. Kändes verkligen så typiskt mig, men nu måste jag verkligen beställa dom också och då får jag klantig som jag är stå för två fraktkostnader.


Grattis emelie - tack.

dum dröm

Påtal om ingenting, så kom jag precis på vad jag drömde inatt.

Jag drömde i alla fall att jag skulle till cypern och nu när jag kom på vad jag hade drömt, så kändes det som att jag verkligen hade bokat en resa, vilken besvikelse! I alla fall så var det ingen rolig dröm för det var VÄRLDENS läskigaste flygtur. Jag minns bara hur jag satt i planet och tittade ner och då såg man hela jorden, precis som om jag åkte nått jävla rymdskepp! Jag fick panik, inte nog med att jag inte är något fan av att flyga längre, jag har aldrig varit något fan av höga höjder heller för den delen..

Dom som känner mig väl, vet all about min påsenaredarfödda flygrädsla, det var INTE en rolig dröm..

tröttsamt

Jag börjar vara så less på att må kass och inte ta mig iväg till skolan.
Nu ligger man här i sängen igen och har inte orken att ta sig upp, eller snarare så har man för mycket pain för att vilja ta sig upp.

Steg iaf upp som vanligt i morse och gick ut med vovven, plågsam promenad blev det dock och så fort jag kom hem igen så kändes sängen som ända alternativet. Jag funderar på att satsa på att läsa ut boken till svenskan när jag inte har något annat för mig, men samtidigt så skulle jag vilja gå ut, på en lång promenad och rensa tankarna litegrann. Vill bara inte lämna elli hemma och känns dumt att dra med henne ut på en lång promenad när hon ganska nyss varit ute på en. Jag får överväga..

 Tänkte även försöka ta mig i kragen och riktigt ta tag i tema-arbetet idag. Det måste komma igång, annars kommer jag måste jobba ihjäl mig på slutet.

Nu ska jag i alla fall försöka få mig till köket och hämta mig en satsumas.(mitt levebröd)

varsegod alice!

Vad har hänt sedan sist är ju frågan?


emelie har för första gången blivit stoppad av farbror polisen och fått blåsa
emelie har fyllt tjugo år (känner sig lite gammal..)
emelie har i och med att hon fyllt år, ÄNTLIGEN fått sig en ny mobiltelefon
emelie har varit massa borta från skolan (jobbigt, massor att göra)
emelie har förlorat systembolags-oskulden
emelie har gjort det vanliga, INGENTING
emelie har ridit på sina världsbästa hästar
emelie har idag varit i umeå och sett på klungan, och det var väldigt FUN


sen så har det inte hänt så mycket mera, så det är inte mycket missat här i bloggen trots den långa tiden

RSS 2.0