kväll

jag är trött och slut och ska strax bege mig mot sängen.

Idag har jag försökt fixa och trixa här hemma, med både framgång och "bakgång". Imorgon ska vi i alla fall dra fram adventen hemma hos familjen hedlund, ska bli mycket mysigt måste jag säga! Igår tog vi fram adventen hos familjen stiglund och ingen var mer lycklig än min kära karl!


För övrigt vilket jävla väder vi har haft idag, var lagom roligt att vara ute på vägarna mellan kåge och stan.. man såg fan INT NÅ! Bara snö all over the place!


Aja, nu har jag inte mer att säga, natti natti!

tisdag?

jaha, idag har vi alltså tisdag..


Nu sitter jag här rastlös och uttråkad och väntar på att klockan ska slå över fyra, så jag kan åka till stan och hämta mamma på jobbet.

Sen ska vi förbi på solbacken en sväng, jag har nämligen sett en del fina julsaker som måste inskaffas!




På återséende.

Nu gör jag ett nytt försök..

Skulle i det inlägget som inte ville finnas lägga in bilder på några av de saker jag inhandlade på ikea.





Det absolut bästa var denna efterlängtade schäslong som jag velat köpa i många år men varit för snål. Har inget hem att ställa den i så den får stå så fint på denna plats tills vidare, har hört att det är bra att handla i framförhållande syfte..




Sist jag var på ikea så inhandlade jag den lilla av dessa två och hade beslutsångest om jag skulle köpa den lilla eller den stora, så jag var nu tvungen att inhandla den stora också, sé fint det blidde då.



Fyndade sedan denna stjärna för 99:-, hade dock även velat ha den i den större storleken som såklart var slut när vi var där, precis som alla fina julklappspapper.



Har fått ett fint kort på ellan av erkan och hittade två andra fina som jag tog typ förra sommaren, så jag var såklart tvungen att köpa ramar till dom. Dock så har jag så sjukt fullt i mitt rum nu, så dom fick stå i hallen istället.



Hittade denna jätte mysiga elefant och kunde inte motstå att köpa den till junior, så den kommer han få i julklapp!



Sen köpte jag massa mera småsaker som jag inte ids ta kort på, bland annat så köpte jag ett nytt Ludde-fårskinn, som till min lycka har blivit prissänkt och nu endast kostar 299:-? Dock så är dom ju inte likadana längre, var mycket gulare nu än sist jag köpte! :(

Men påtal om det, så grävde jag fram mitt gamla ludde-f och det är det som ligger på schäslongen på bilden där uppe, snacka om lycklig hund när det kom fram, det hade hon saknat!




Aja, nu ska jag göra något vettigare, jag har ju nämligen lite press på mig, för om jag inte får tummen ur arslet, så har jag snart ingen daniel mer.. eller?

Daniel har startat en ny trend...

Som dom flesta vet så var vi i sommar på min brors bröllop, vilket innebar att Daniel fick bära kostym! Men när det väl kom till kritan så hade han riktig beslutsångest om han skulle bära slips, eller fluga?






Efter mycket velande fram och tillbaka...











... så bestämde han sig för att bära båda!








BLOGGJÄ........L

Åhhhhhhhh så irriterande det är när man skriver ett långt inlägg med tusen bilder, sen laggar blogg.se och allting försvinner! JIPPIE, riktigt roligt är vad det är....


NOT

???

how are swedbank.se doin'?






typiskt

12 dagar kvar till 1:a advent

I år känns det faktiskt riktigt kul, jag har redan nu börjat få julkänsla pga. det härliga vintervädret! På torsdag åker vi till ikea mor och jag och jag vill bland annat handla en massa julgrejer där, men hur kul är det egentligen när man inte har något eget place att stoppa dom på? Jag älskar att fixa och dona med inredning, men just nu har jag cirkus 10 kvm att röra mig på..

Finns inga ord som beskriver hur mycket och hur gärna jag vill flytta. Jag hade helst av allt velat flytta innan jul och nyår och kunnat få ha ett eget hem med min egna familj, men detta är nog dock en omöjlighet.


en sak vill jag bara säga

och det är det att jag är så glad att jag har världens finaste, underbaraste, roligaste, bästa daniel i mitt liv!

Du gör mig lycklig!



tyvärr

blir det inte så mycket roligare än såhär på bloggen idag. Har haft en ganska meningslös dag och är nu så sjukt trött, så jag orkar inte skriva något speciellt.


Blir att slå igång en film eller någe och så småningom falla in i drömmarnas värld.






Godnatt

Godmorgon världen

Sitter nu här hos min karl på stackgatan. Han har just lämnat mig för att åka till the sjukhus, då junior ska opereras idag.

Snart kommer min far och hämtar mig och då ska jag hem för att gå ut med ellan.


Återkommer senare.

god dag

Har haft en underbart skön start på denna dag! Vaknade strax före tio och gick ganska direkt ut på en timmes promenad med vovve och mor. Var riktigt skönt! När jag sedan kom hem åt jag "frukost", för att sedan åka till solbacken med far och inhandla lite alkohol. Annars har det inte hänt mycket ännu denna dag!

Nu så ska jag passa på att ta mig en dusch medans det finns varmvatten. Varmvatten är nämligen ingen självklarhet i detta hem, då vi vedeldar.

Väntar även på att den där tarzan ska komma hit, men hockey är så mycket viktigare än sin kära.. typiskt karlar!



På återséende.

by the way

när jag säger godnatt, så har jag sällan pratat färdigt..


På torsdag så åker jag och mor till IKEA och jag har varit en dålig människa som ännu inte lagt upp vad jag vill handla därifrån, så kanske att jag måste göra det nu innan jag somnar? eller imorgon? hmmm.. beslutsångest är ett ord man ofta kan personifiera mig med!




Och som svar till dig MALIN:

Jag har varit en dålig sökande och inte tackat JA eller NEJ till en(två, tre?) lägenhet som jag anmält intresse på. Vilket då så fint resulterade i att jag blev spärrad, mycket typiskt nu när man för en gångs skull verkligen är aktiv sökande!

Men puss på Skebo som kunde ta bort den åt mig efter att ha läst min uppsats till mail!



Återstår att se om det kommer några pix på ikea-stuff idag eller imorgon. Be surprised!


Måste sen även påtal om ingenting säga att min dator, även om den är FULL som stryk och kan krascha vilken dag som helst om jag inte formaterar om den, SÅ har den världens underbaraste tangentbord. Har verkligen aldrig någonsin suttit vid en dator med lika underbart härligt tangentbord, love.

Förstår att intresseklubben antecknar detta!

Tänka sig

att bara en sån sak som att skaffa en header, ökar antalet sidvisningar så pass mycket. Antar att man ses väl kanske som mer "seriös" bloggare nu när man orkat lägga ner lite tid på bloggen i alla fall! Kanske att det förväntas mer av en rent ut sagt?

Jag som är lite av en, vet inte riktigt hur jag ska säga, men man skulle kunna jämföra mig med en medgångs-supporter! Dvs. bloggandet är något jag lägger ner mycket tid på när det "går bra", när jag har mycket att skriva, eller egentligen behöver jag inte ha så mycket att skriva, utan bara att jag känner för att skriva något. Igentligen så är det väl när jag mår som bäst som jag skriver som mest!

Aja, nog om detta..



Nu ligger jag i sängen och hade tänkt se om jag har någon bra film att se på datorn, medans jag hoppas på att min kära ska dyka upp och sova med mig. Det hänger ju dock på master, så vi får se om han får smisk imorgon eller om han är duktig och beskedlig pojke och pallrar sig hem från krogen snart!




Nu får jag nog säga natti natti till er, för här kommer jag idag inte att skriva något mer! hejsvejs

tv och glögg

är vad min kväll bestått av.

Dock så var inte årets glögg lika god denna gång, som sist jag drack den. Liten besvikelse måste jag säga.


Annars så har jag idag lyssnat på massor med musik och funnit en ny favoritlåt med ett redan mycket älskvärt band, nämligen The Script ! Dom slog ju igenom stort med Man who can't be moved och nu är dom aktuella med denna underbara låt:




Fantastiskt bra låt.

Idol

är vad jag spenderar denna kväll med! Dock så måste jag ju säga att det är väldigt trist att alice lämnade och att daniel åkt ut.. Finns ju i och för sig en del bra kvar, men ingen som jag riktigt fallit för röstmässigt. Tråkigt!

Spenderade gårkvällen och natten på stackgatan, men därifrån blev man utkastad idag, för han skulle hänga med jan-banan ikväll.



På återséende.

så fruktansvärt SKÖNT!!

Detta mail möttes jag just av:

(Min "printscreen" vill inte fungera...)

 

 

Jag har släppt spärren, men se till att det inte händer igen.


 

Kenth Wiklund

Avd Chef Marknad/Uthyrning

Skeppargatan 8

93130 Skellefteå



SOM JAG HAR KÄMPAT

Har suttit här i nu cirkus två timmar och fixat och donat. Jag är totalt talanglös gällande bloggdesign, eller jag VAR totalt talanglös(måste ju säga att jag lärt mig lite nu i alla fall)!

Nu ser i alla fall min blogg lite trevligare ut! Dock så vet jag inte hur länge denna header kommer få vara kvar? Nu har jag ju fastnat lite för detta, så morgondagen kommer mest troligt spenderas med att försöka få bukt på typsnitt och färger.



Annars så har jag spenderat kvällen i stallet och hoppspec. Fick även denna dag rida världens finaste Exidus, som var lika fin som alltid.




Nu håller jag på att somna. Natti natti! pussss

deppmode

Jag önskar att jag bara kunde skrika det rätt ut, så att alla visste om än dom inte skulle förstå..

SnÖÖÖööÖÖÖÖ

Det snöar så det bara sjunger om det!

Jag måste ut i vädret med min lilla vovve, antingen så kommer hon älska det, eller så kommer hon gömma sig under köksbordet när hon ser hur mycket jag klär på mig..

Nu har jag inte tid att sitta här i alla fall, på återséende.

!

Idag har jag inte mer att säga än att det varit en dålig dag.

sur-kärring

Var som sagt in på skebo idag för att försöka få bort min spärrade intresseanmälan. Kan väl säga så mycket som att det gick inge vidare, blev bemött av världens otrevligaste människa som inte ens kunde lyssna en sekund på vad jag hade att säga, en jävla kärring var det! Annars så har jag spenderat större delen av dagen med att försöka få tag på chefen på stället, han var ju dock och tryckte tårta hos Anci, så det gick inge vidare det heller.. verkar inte som att gud vill mig väl gällande flytt, utan det mesta går emot mig just nu!

När jag till slut gav upp mitt ringade till skebo, så bestämde jag mig för att baka lussebullar. Dock så blev det lite fail då jag misstänker att degspadet blev lite för varmt i och med att bullarna inte jäste så mycket som jag hade önskat. Dock så blev dom goda ändå och det är väl huvudsaken antar jag.

SEN, så kom min mor och far hem och vi begav oss till ersmark för att fira Anci på hennes 50-årsdag! Blev bjuden på världens godaste smörgåstårta och massor med annat gott fika. Det var inte illa pinkat en vanlig måndagkväll!


Sen vi kom hem igen, så har jag inte gjort speciellt mycket. Mest suttit här vid datorn och drömt mig bort genom att titta på massa fina hästar. Egentligen bara väldigt dumt, då man bara blir sad när man hittar den där perfekta hästen, som man inte kan köpa..

Nu så ska jag försöka sova, då det blir en tidig morgon även imorgon. Ska börja morgonen med att ringa skebo, jippie.

Jag saknar att ha min kära nära.





Good night, sleep tight.

sjukt trött är vad jag är

Har precis kommit hem från min(a) kära. Har varit en riktigt låååång dag idag! Steg upp vid 06.50 för att ta mig en dusch, äta frukost och göra mig klar, för att sedan hinna åka med mamma när hon körde på jobbet 07.30. Måste ju säga att jag göra stora framsteg gällande "tid att göra mig färdig" på morgonen. Blev avsläppt på skekraft-arena, för att titta på juniors hockeyträning. Är riktigt kul att titta på småttingarna när dom spelar!

PS.Till DIG master, så måste du minsann pallra dig upp någon söndagmorgon, för att 07.45 befinna dig i u-hallen och titta på benne. Då skulle han bli glad!.DS

Annars då?

Jo, annars så har vi mest bara slappat hela dagen, då jag varit hängig och daniel varit "döds-sjuk" om han får säga det själv.. Har varit fruktansvärt synd om han idag...!!

Vi har även varit förbi på graven i afton och tittat till den! Var så sjukt vackert på kyrkogården, hade börjat skymma och var gravlyktor tända överallt! Såg ut som en stjärnklar himmel, fast på jorden. Var första gången jag var till graven, har varit lite jobbig tanke tidigare att gå dit, då jag fortfarande inte kan fatta vad som hänt och att harry verkligen inte finns här längre. Det var verkligen en rogivande stund vi hade där i alla fall och världens finaste grav och gravsten har han! Ville inte ta bild från någon annan, utan ska ta en bild nästa gång jag är dit och visa hur fint där är! Tror inte någon annan grav hade lika många ljus tända heller! , Vi saknar dig SÅ, Harry! <3

Ikväll har vi tittat på sons of anarchy, som jag varmt kan rekommendera till alla som inte sett den serien! Den får helt klart 4,5 TOASTS!

Nu känner jag mig mer död än levande, så jag ska nu lägga mig till sängs och om jag orkar titta lite på the big bang theory, som blivit lite av en drog senaste veckan.. Imorgon blir det nämligen en tidig morgon för att uträtta lite ärenden i stan, bland annat åka till skebo och böna och be! Önska mig lycka till, för det lär jag behöva..




Godnatt mina vänner och alla som jag känner.

godnatt min skatt

 

From this moment life has begun,

from this moment you are the one.

Right beside you is where I belong, from this moment on.

 

 

Jag älskar dig.


trött och sliten..

ingenting blev riktigt som det var tänkt denna dag, som så många andra..

Nu ligger jag i sängen och är i valet och kvalet om jag ska se lite av the big bang theory eller om jag ska se någon film. Hade gärna sett en film om jag haft någon lättsam som jag inte sett på länge, men tror dock jag inte har det.

Måste i alla fall sova snart om jag ska orka upp imorgon vid halv sju, så jag hinner göra mig klar och åka med mamma till stan när hon åker på jobbet vid halv åtta.

Det har helt klart spenderats alldeles för lite tid med mina käraste den senaste tiden, börjar bara vara så less på att man ska bo på separata ställen. Längtar verkligen till den dagen vi kan flytta till något eget och man slipper detta flängande fram och tillbaka. Dock så ligger ju bollen hos mig som inte varit den flitigaste gällande jobbsökande, jag vill bara så fruktansvärt mycket mer än jag kan åstakomma och det leder istället till absolut ingenting just nu.. Jag önskar att inte världen var så jävla logisk hela tiden, utan att det fanns undantag, att man kunde ta saker i den ordningen man själv önskar, då jag tror att man skulle må så mycket bättre då!

Benne lyckades få med två retards på bild, i stugan i somras! Makatycke? Var i alla fall en söt elin med på ett hörn.



det finns ingen som hon...

Min FINA, UNDERBARA hund! Har äntligen hittat den försvunna laddaren till min videokamera och har nu suttit och tittat på film från när elli var valp, kan helt omöjligt finnas någon sötare än henne. Världens bästa och finaste hund har jag lyckats få! Inte annat än att man är sjukt sugen på att sätta valpar i henne nästa gång hon löper..

Var såklart tvungen att ta några bilder på lilla donnan när jag hade framme kameran.





Nu viker jag in årorna, natti natti

någon skillnad?


före



efter



nää nu må man skämmes tame'fan

Bloggstatistiken ligger verkligen i botten just nu! Jag gör inte mycket att vett på dagarna så jag borde helt klart kunna vara mera aktiv i mitt bloggande! f.o.m NU, så ska jag försöka med det!


Imorgon hade jag tänkt fara på stan och börja hitta några julklappar, dock så ser det inte ut som att det kommer att bli så, då jag är mer eller mindre fast här, men ska försöka lyckas med det i alla fall. Kan ju vara bra att handla julklappar så länge man har pengar kvar(arbetslös=fattig).

Just nu är jag ensam här hemma, familjen är i burträsk och tittar på masters match.. Jag hoppas verkligen att jag snart ska kunna ta mig härifrån, men duktig som man är så har man lyckats bli spärrad från skebo's intresseanmälan. Självklart händer detta just precis då det dyker upp lägenheter man är intresserad av! Ska in där på måndag och visa lite sadface och hoppas dom köper det, så jag får titta på dom lägenheter jag vill titta på.

Annars då?

Jo, annars så är vi i dörrbytar-tagen här i kaaug, jag lyckades peppa mamma till att impuls-köpa nya innerdörrar till huset, GRYMT snygga är dom! Nu är det t.o.m på G att lägga golv i det ena rum som är olagt i + lägga golv i kök/hall. Efter det så är jag nog nöjd ett tag inför det kommande husköpet! ;)

Ska leta fram kameran och ta kort på dom nya och gamla dörrarna så ska ni få se skillnaden.





PÅ ÅTERSÈENDE!

bilder ur arkivet - till idag.








,natti natti

RSS 2.0