pu




godnatt världen.

vilket väder

Någon mer än jag som ska ta en promenad till ica i detta väder just nu? 2km+2km, i ett OPLOGAT kåge, med en hund som just nu befinner sig under marknivå. Ser framemot detta!


Orkar inte ens be om ursäkt för min dåliga uppdatering, har helt enkelt haft bättre saker för mig än att sitta framför datorn för en gångs skull.


God jul i efterskott får det bli från mig.

varför gör jag såhär mot mig själv?


JAG ORKAR SNART INTE MERA...!

Måndag? Tisdag?

För mig är det måndag, men "egentligen" så är det ju faktiskt tisdag nu när klockan är så mycket/lite som den nu är.

I alla fulla fall så har det ju varit kass uppdatering här över helgen, det ber jag om ursäkt för, men jag har spenderat hela helgen på bortaplan, där jag faktiskt inte ens orkat prioritera att blogga.

Idag kom jag mig i alla fall hem för första gången sedan i fredags och min kväll har jag spenderat på bästa möjliga sätt med PERNILLA! Tror ingen kan förstå hur uppskattad min kväll har varit med tanke på att senast vi umgicks togs detta kort.. och det är taget för ganska precis ett år sedan. Det känns verkligen SÅ sjukt att vi som varit bästa vänner hela livet, och då menar jag verkligen HELA livet, inte har kunnat ta oss för att hitta på något tillsammans på ett helt år.. Verkligen hur uppskattad som helst har denna kväll varit, lussebullar har vi hunnit med att baka också för den delen! Kommer bilder på det imorgon, orkar inte ladda upp dom nu..



Annars så händer det inte mycket vettigt hemma hos mig just nu, jag sitter bara och funderar på varför jag sitter här? ...och inte ligger och sover? Måste upp och ut med elli imorgon bitti, för att sedan köra till djupgroven och ta mig en ridtur på fritte, det var även det en evighet sedan!(känns i alla fall så..)


Avslutar denna dag med dessa bilder, som får tala för sig själva ♥





Godnatt och sov så gott, pusss.

godnatt

hittade inte alla nagellacken, så det blev inge av nu heller, typiskt. Får köra och köpa det imorgon efter julbordet, som så mycket annat jag behöver köpa imorgon.. Grattis emelie, tack!

Nu måste jag sova, ska upp 7 hade jag tänkt.



g u t e n n a c h

hemma igen då

Nu har jag kommit mig hem frullan. Vi har haft en trevlig kväll, som väntat!

Jag kom precis på att direkt efter jag skrivit att jag skulle göra fransk manikyr, så måste jag glömt bort det!! För inte fan har jag fått något sådant gjort inte. Det blir alltså vad som står på schemat precis exakt NU, för att sedan stänga av denna manick för att SEDAN sova. Känner att jag kan behöva lite sömn om jag ska orka med morgondagen.

ses

nu drar jag till emelie

Vi ska ha en mysig kväll i kusmarks mörker!

Hoppas alla andra kommer ha en lika trevlig kväll som oss, PUSS.


årets "sista" skoldag

Idag var sista dagen på skolan("vanliga" dagen.. imorgon är det i princip bara julbord sen hem och förbereda sig för kvällen).

Blev inte mycket tränande för våran del idag, slutade med att vi skulle spela våra favoritsporter istället och då blev vi osams, då den ena ville spela basket och den andra ville spela fotboll.

När jag kom hem var jag tvungen att för trettioelfte gången prova min klänning jag ska ha imorgon.. Aldrig kan man då vara nöjd! Här kommer i alla fall en bild på min "outfit" till julfesten, dock så orkade jag inte stå så man ser ju en mängd..(hår och fejs är ju dock inte i skick..)



Nu ska jag göra någonting viktigt som jag inte kommer hinna med imorgon, nämligen fransk manikyr!


SES&HÖRS

en sån dag..

Jag tror jag har hunnit med precis alla humör man kan ha under denna dag! Tråkigt för dom på skolan som endast fick se ett humör, som var väldigt nedstämt.. annat var det för jonna som fick hänga med genom dom flesta andra humören också!

Idag så spexade vi färdigt, jag var inte så bidragagande, men jag drog nog mitt strå till stacken i slutändan i alla fall..

Efter skolan så kilade vi in till stan en sväng, jonna skulle nämligen handla både det ena och det andra. Efter det så körde vi till kvist, där vi åt lite mat och sedan spenderade resten av kvällen med det vi är bäst på, dvs. PRATA(som oftast blir det mest snack om våra likheter, skönt att ha någon som faktiskt nästan är precis likadan som en själv).


(bilden i mitten visar hur mycket vi antecknade på våran meningslösa svenska lektion idag)

Något annat som vi gjorde var att hjälpa hennes mamma att baka lite lussebullar, SÅ typiskt att hon skulle baka massa gott bara för att jag var där, det slutade förståss med att jag tryckte i mig 1,5 bulle och två kakor.(då hade jag tidigare under dagen fått MASSOR med tröstgodis från linn på skolan..illa emelie). "Man lever ju bara en gång.." är ett citat som skulle passa in här..

Imorgon så har vi ingen svenska, vilket för min del betyder att jag ska på stan med jonna en stund, för att sedan fara på skolan och ha matte, som vi inte ens vet om vi har egentligen.. Efter matten(som vi kanske har), så ska vi gymma! Ska bli mycket skönt! Annars så händer inte så mycket imorgon!

Nu så ska jag läsa litegranna i min bok som jag började läsa här om dagen då jag fick order att inte sitta vid dator eller tv. Faktiskt riktigt bra bok, Stephenie Meyers "nya" bok Genom dina ögon, som jag fick av mamsen när jag fyllde år. Helt klart att rekommendera till alla Twilight-fans.

NU viker jag in årorna.



Godnatt och puss på alla underbara människor jag har i mitt liv!


hur lyckas man..

hålla sig vaken så länge när man egentligen är så sjukt jävla trött?

återigen en bra frågan utan bra svar..

annars så har jag inte så mycket vettigt att säga.. fara eller inte fara? det är frågan..






GODNATT

här sitter jag

klockan är snart två och det är skola imorgon! hur tänkte jag då?

sov gott

nu kryper jag till kojs, det är en dag imorgon också..

godnatt och sov så gott!

ändrade planer

Kom på att det går ju faktiskt en sjuk bra film på tv ikväll, nämligen skicka vidare och det är ett MÅSTE att se!! Blir därför ingen ensam hemma idag, det får bli någon dag till veckan kanske..


MISSA INTE!! Kl. 21.00 på kanal 5!


lucia

Idag är de ju då som sagt lucia, men inte fan har man då märkt av det.. Vad har hänt med dagens barn? När jag var liten så gick man minsann runt och "lussade" hos sina grannar och tyckte det var jätte kul(tyckte mest troligt inte dom, men dom kunde såklart inte annat än le och låtsas att dom tyckte man såg söt ut..).

I alla fulla fall har jag just ätit världens godaste lövbiff, det var som sagt gott. Nu så har jag tänkt ta på mig mina skor och gå cirkus 700 meter? För att göra det förbjudna..

Annars så händer det inte mycket mer än att jag nog ska ladda ner ensam hemma som jonna tyckte jag skulle göra, för att sedan ägna denna söndagkväll till att titta på det!

Nu ska jag i alla fulla fall kila, återkommer senare!


Puss på er.



Vad vore lucia utan världens finaste lucia?

här sitter jag fortfarande..

efter ca. fyra timmars försök till sömn så sitter jag här igen!

jag vill inte ens försöka sova längre, så sjukt obehaglig känsla jag får..

just nu känns det som att jag sprungit rätt in i en vägg, då vet ni.



hoppas alla andra sover gott, det blir en ofrivillig luciavaka för min del..




tack !

go'natt

Hade det jätte mysigt med julbak tidigare idag. Var riktigt uppskattat!

Tyvärr så var man ju dock tvungen att komma hem någon gång, till något som inte alls var lika trevligt..

Har i alla fall halvsovit bort hela denna kväll, önskar dock att jag kunnat HELsova bort den.

Nu sitter jag här vid datorn för något som jag hade tänkt vara sista gången idag! Brukar väl dock aldrig bli som man har tänkt med den saken. Men jag har så otrevlig huvudvärk, så jag vill faktiskt inget hellre än att sova just nu.

Blev såklart ingen skridskoåkning idag heller, orka åka själv.. jag lägger ner det där nu, är nog inte meningen jag ska åka några jefla skridskor..


Godnatt och sov så gott.

Hejdå..

.

ta mig härifrån

lördag

Idagens så ställde fru hedlund sin väckare på 10.00 för att stiga upp i vettig tid.

Har skickat iväg elli till erik med mor och far som skulle skjutsa tobbe the master på match. Jag själv har nämligen blivit erbjuden av jonnis att hänga med till hennes mormor och julbaka, det ska bli jätte trevligt! Måste dock skynda mig massor nu om jag ska hinna åka med dom och slippa köra själv, som alla vet så är jag en mycket långsam människa..

Hoppas alla har en trevlig helg i alla fulla fall.

Får bli att åka skridskor tonight om det nu blir av..


Puss så länge!

tröttast i världen

nu är jag bland dom tröttaste i världen

=

sova

=

godnatt, puss och kram på er!

intressepil i ögat(indianen varit i farten?)

Har förövrigt gjort en ny blogg idag, den håller jag dock för mig själv än så länge, då jag tänkte använda den för att ha någonstans att skriva av mig alla tankar som jag för tillfället inte vill att alla ska kunna läsa.

Kände att detta var ett mycket kul inlägg, det bjuder jag på..

IMORGON

SÅ ska jag banne mig åka skridskor!

Jag har tappert försökt få danne att vilja åka med mig, men icket, det verkar vara ett hopplöst fall.. Någon annan som är sugen så är det ju bara att höra av sig!

Om inte, så kommer jag fan ta mina skridskor och åka med mig själv! Mobbat? Helt klart, men vad gör man inte?

annars då?

Jo, annars så har det inte hänt mycket denna dag.

Jag har mest legat i sängen och försökt göra skolarbete.. För att sedan gå en liten promenad med elli och nu sitter jag som dom flesta andra alltså och tittar på idol!


Sänder ett stort grattis på namnsdagen till daniel! Han kan även få en puss och en bild(en bild där han inte vill vara med dock).




måste även..

lägga upp denna låt som en en favorit hos mig och johanna!


musik

Sitter och lyssnar på massa braiga låtar på spotify och jag känner att jag blir lite förbannad när denna låt inte existerar(finns i och för sig, men inte med eva cassidy..):



Utan tvekan en av världens bästa låtar!!

IDOL 2009


CALLE CALLE CALLE VINN VINN VINN CALLE CALLE CALLE




inte alla hästar i hagen

Det här kommer bli ett irriterande inlägg, så får dom som inte gillar när folk säger A utan B kan sluta läsa här!



Påväg hem från skolan så tänkte jag lite för mycket på hur mycket jag har att göra här framöver.. Dessa tankar får mig alltid att spåra ur och ge mig äckliga panikkänslor i kroppen. Denna gång gick det steget längre och en förbjuden tanke kom upp i mitt huvud, med detta så konstaterade jag att jag nog inte har alla hästar i hagen, alla bananer i klasen, alla pixlar i kameran, alla myror i stacken, alla delar i bilen, eller vad ni nu vill kalla det!



ADIOS

torsdag

Dagen började med att jag vaknade rätt så pigg, vilket var väldigt skönt, då jag 99% av alla årets dagar är sjukt trött på morgonen.. I alla fulla fall så kom jag med nöd och näppe " i tid" till skolan.

Dagen på skolan var helt ok, som vanligt så förgyller jonna-dior min dag på skolan. Efter skolan så gjorde vi vårat hemliga "projekt" och det blev mycket fint! Och efter det så drog vi på gymmet och ewe hängde med också, RIKTIGT duktiga var vi där..(allting är ju som sagt relativt)

Efter det så har jag bara hunnit komma hem och äta lite middag.

Och resten av kvällen kommer att bestå av endast plugg.. har nämligen naturkunskapsprov imorgon, jippie. Önska mig lycka till..


Här har jag någonting till jonna, detta är låten johanna har LOVAT(nästan) att hon ska sjunga för oss på julfesten! Jag älskar den!



onsdag

vakna, ont, somna, vakna, ont, nu frukost, sen massor med pluggande.

funderar på om jag ska följa tobbe the masters fotspår och se mysteriet på greveholm, får se om jag hinner med det!


återkommer.

inga kommentarer

Har inte många kommentarer till denna dag..

Har ni i några min suttit och tittat på filmer på filmkameran, från i somras.. Hatar att se mig själv rida, men älskar att se mina fina hästar! Blev ingen ridning idag, både billy och fritz har nämligen feber och ska stå i veckan.. hoppas verkligen det inte är något allvarligt eller långvarigt, då dom börjar vara farbröder båda två..

Nu tror jag bestämt att daniel kommer, vi synes i brynäs hörrni.

Puss

"ikväll"

Ikväll(eller snarare eftermiddag skulle jag nog säga..) så ska jag se årets första hockeymatch(nä, nu ljög jag, säsongens..)! Den går av stapeln klockan 16.00 i kopparhallen och spelas mellan clemensnäs och piteå. Trevligt? Återstår att se..

Nu så ska jag försöka få mig något i magen innan jag sedan ska dra mig iväg.

Hoppas alla har en trevlig söndag.



Ses.

söndag..

Jag hade faktiskt inte tänkt sova mer när jag kom hem klockan åtta i morse, men ack så blev det visst ändå.. hade tänkt att jag skulle kunna hålla mig vaken, så att jag skulle vara lika jätte trött som daniel kommer vara ikväll, då det var tänkt att han skulle komma hit. Dock så återstår det ju att se om planera fortfarande ser ut så i och med att han inte fick sig så mycket sömn i natt.. men vi får hoppas på det!

Jag har ett litet problem, som snart kommer bli ett stort problem om jag inte "gör någonting åt det", därför skulle jag vilja att jonna hör av sig när hon läser detta. Tack på förhand!

Nu ska jag äta något, gå ut med hunden och sedan plugga, SES.

AJ

jag gjorde precis något väldigt, VÄLDIGT otrevligt med min nacke och är numera handikappad..


DÅ VET NI...

tobbe the master

Tobbe ringde precis hem och ställde mig en fråga, för er som känner honom är det självklart vad han frågade.. och för er andra så kan jag tala om vad han frågade..

- Kan du köra mig och david på icamaxi?
- Kom igen, det är 3.90:-....

Tror att den första meningen helt klart är den mening som är mest använd i hans ordförråd!

Och världens bästa storasyster som man är, självklart ska jag köra dessa små pojkar till maxi..



SES.

emeliealeksisthylinlindmark

Nu så har jag styrt upp mina kvällsplaner och dom ser ut som följande

- ta mig en bil(mest troligt en liten, ful, värdelös toyota)
- köra ut från gården
- ut på jörnsvägen
- västerut
- köra förbi ersmark
- för att sedan komma till kusmark
- för att sedan svänga in på reinholdsvägen
- för att sedan köra upp för en grusig väg till en röd västerbottensgård
- för att sedan kliva ur bilen
- för att sedan vinka till två hästar som står och tittar på mig i en hage
- för att sedan gå in genom en vit/blå dörr
- och sedan bli bemött av en söt "liten" hund
- för att sedan hälsa på en eva-marie och en dansk
- för att slutligen komma till mitt mål som är:
- EMELIE



NÅGON

som är sugen på att beställa från nelly(jonna)?

för nu gör jag de with or wothout you..

lördag

Vaknade halv åtta i morse, när danne skulle fara på jobbet.. Kunde inte somna om efteråt, så jag slog på tv:n och såg på lite svampbob, som jag sedan somnade till. Sov till cirkus elva, tog dock ett tag till innan jag fick mig ur sängen, vid tolv var jag i alla fall ute med elli!

Gick runt spisen, tog en timme och var fruktansvärt skönt! När jag kom tillbaka, så tryckte jag i mig massor med fiiiil, så nu är jag mätt och belåten.

Kunde tyvärr inte motstå att äta upp chokladen som blev över igår, bättre att äta upp den direkt, så har man ingenting att vilja äta upp sen! Dock så ska godispåsen få ligga orörd..

Nu så hade jag tänkt att jag skulle försöka få gjort lite skolarbete.. får väl se hur jag lyckas med det dock, var mer sugen på att sätta på en film eller dylikt!

Aja, hoppas alla har en jätte trevlig lördag.

På återséende.



Skönt att det kommit mera snö också för den delen!

fredag

Denna dag började med att jag aldrig tog mig upp ur sängen, vilket resulterade i att jag blev 5 min sen till motionen.. MEN när jag väl kom till skolan så säger andreas att vi ska gå till poolen! Hur tänkte han då, när man antagligen inte hade med sig några badkläder? I alla fulla fall fick man antingen låna sig badkläder, ELLER gå en promenad.. Jag badar betydligen hellre, så till sist hade jag, som så många andra, pusslat ihop en outfit. Vattengympa stod på schemat och jag måste ju säga att det är underskattat!! Jag har aldrig tidigare verkligen svettats när jag badat, det låter faktiskt som något orimligt, men så var det.

Kände mig hängig redan i morse  och hann inte äta något innan jag for till skolan, efter motionen var det bara värre.. Gick på första nk-lektionen, och jag var jätte yrslig och hade fruktansvärd huvudvärk! Bestämde mig för att fara hem, då det inte kändes som att jag skulle kunna få någonting alls gjort på skolan idag.. När jag kom hem så la jag mig i sängen och tänkte se en film, somnade ganska direkt och sov i drygt tre timmar. Sjukt skönt, det behövdes verkligen, är inte hundra nu, men det blev ju helt klart bättre efter lite sömn. Frågan är bara om jag kommer kunna sova ikväll, när daniel ska komma hit och han kommer garanterat vara sjukt trött efter allt jobbande! Återstår att se hur det går med det som sagt..

Jaha, vad händer nu då? Ja det var ju en bra fråga.. Funderar på att köra till ica och köpa något att tröstäta, för att sedan städa upp lite här i röran..

Ikväll är det ju förövrigt idol och jag måste säga att det är jätte trist att det med 90% säkerhet är kalle som åker ut idag. Men under kan ske, jag ska i alla fall ligga på telefonen hela kvällen, vill ha erik och kalle i finalen..

Hahaha, jag och jonna har förövrigt telepati lite nu och då, bland annat för en sekund sedan på msn, då vi diskuterade att vi inte hade något att skriva om i bloggen:

emeliehedlund säger:
haha precis vad jag menar
sen har jag aldrig några kuliga bilder att lägga upp
och det är så trist med bloggar utan bilder..
Jonna säger:
HAHAHAHAH
HAHAHAHAHA
TÄNKTE JSJUT SKRIVA
LÄGG UPP MER BILDEr, det är roligare att kolla på bloggar med bilder
hahaha

SÅ, då kan jag ju ta mig för att lägga upp en bild på mig och denna fantastiska människa!



Puss på dig, nu ska jag gå och försöka göra något vettigt.

SES.

torsdag

Goddaggoddag.

Återigen, ber hemskt mycket om ursäkt för min dåliga update!

Idag har varit en helt random dag. Eller nä, nu ljög jag faktiskt lite. Dagen började med en promenad i den hemska kylan, när man väl fått upp värmen var det dock bara mysigt! Klockan 10.00 var jag hos frissan för att klippa och slinga håret! Körde sedan rally vidare till skolan för att ha två mattelektioner.. Efter det körde jag lika rally hem, för att inte ellan skulle måsta vara ensam, men då var i princip hela familjen hemma av någon anledning, så det var ju en onödig rallytur.

Lagade sedan mat till min family på daniels begäran. Efter maten gjorde jag inte mycket alls.. När mamma kommit hem och ätit, så åkte jag med henne till corre och handlade. Efter corre så såg jag lite singing bee, och efter det har jag inte gjort annat än tryckt clementiner.

NU så tänkte jag att jag skulle bjuda på en bild på mitt "nya hår", är dock taget med webcamen och framhäver därför inte riktigt färgen.. Men bättre än ingenting alls! Jag måste faktiskt säga att jag för en gångs skull är rätt nöjd med resultatet och det känns väldigt skönt!



Tänkte nu se klart filmen jag påbörjade igårkväll, nämligen crossing over, får se om jag orkar se klart den idag, eller om jag som igår kommer att somna..

Om det blir det första alternativet så säger jag återkommer, MEN om det blir det andra, så måste jag redan nu säga GODNATT och pusss. Återstår att se..

borde sova..

Har nu börjat inse vad min icke-sömn gör med mig.. har så fruktansvärt ont i huvudet och känner mig allmänt sliten! Idag blev det inte mycket mer än blankt här..

Nu tänkte jag sova, finns inte så mycket mer att säga om dagen än att jag har upptäckt att jag har en pojkvän som är allergisk mot mig, bokstavligen!

Som sagt, sängen nästa.



Godnatt, puss.

blankt

blankt

KAN NÅGON

svara på varför man måste verifiera för att kommentera på min blogg?!

jag känner att jag blir lite irriterad..

jag är så lycklig!


Jag som alltid är så negg och har sån trist attityd måste ju någon gång överraska och idag har jag faktiskt mått riktigt bra och varit riktigt glad.

Började som sagt sent idag(skönt att inte behöva stressa på morgonen), lämnade av elli hos erik och körde sedan till skolan. Hade tre naturkunskapslektioner och dom är faktiskt(hör och häpna) riktigt kul! Avslutade sedan skoldagen med en religionslektion, det blev en "diskussionslektion", som vanligt då, men även den lektionen var helt ok.

Jag var SÅÅÅ negg till att fara och rida i "mörkret" och kylan, men när jag väl kom mig till stallet så blev det andra bullar. Helt seriöst, så kan jag inte minnas senast det var så underbart att rida!! fritz var så sjuuuuuukt fin, det var massor med snö, bra underlag, stjärnklar himmel och fullmåne! Det var UNDERBART! Framförallt var det inte alls mörkt och inte alls kallt, var bara så otroligt fint ute. Som pricken över i:et så fungerade radion i supertoyan på vägen hem från stallet! DET är inte ofta..

Jag skulle dock vara duktig och snäll med fritte täkte jag, så jag tog ländtäcket.. tråkigt nog så ville täcket inte ligga kvar i galoppen.. SÅ det hamnade på rakbanan! Och eftersom att jag red barbacka på en kuse med en mankhöjd på cirkus 174 cm(=tar sig inte upp om man hoppar ner), så slutade det med att jag fick ta bilen och hämta täcket när jag var klar i stallet. Det var dock bara kul att drifta på rakbanan, tur som fan att trav-martin hade plogat, annars hade jag måstat gå..

Har dock haft väldigt ont i huvudet och nacken idag och kommer ha det imorgon också, bara så att en viss massör kan fatta vinken tänkte jag.. (A)

Har även tryckt i mig två super goda lussebullar nyss, dom gjorde mig snäppet lyckligare(för stunden i alla fall..).

Nu tänkte jag avsluta detta inlägg med att bjuda på lite bilder på ett urval personer som gör medlefors till en underbar skola!




Puss på er och på alla andra underbara människor på medlefors.


Det var allt för mig den här gången, nu ska jag lägga mig och se en film eller dylikt! Sen så tror jag att jag ska följa strömmen och göra en tidig kväll ikväll.


Ses, pusspuss.

tisdag

Då till tisdagen.

Ställde väckaren på halv sju, förstår faktiskt absolut inte varför i och med att jag börjar halv elva. I alla fall så ligger jag fortfarande i sängen, jag har jätte ont i magen och mår illa... Har övervägt om jag ska gå ut med elli eller inte och det blev inte. Hon ska nämligen till erik idag och han kan gott få ta sig en morgonpromenad.

Annars ser planerna ut som så:

dusch
frukost
skola
rida
ev. temaarbete
ev. annat


Det vill säga, inte mycket planer alls.


Måste nu skynda mig i duschen så jag får mig lite värme.

På återséende, puss.

måndag

Min måndag såg ut som så..

Den började med att jag INTE ställt väckaren, mamma kom in och sa att jag borde stiga upp någon gång vid sju, jag somnade dock om sekunden efter.. Och vaknade sedan 08.40 och började 09.30(måste fara senast 08.10 hemifrån). Ni som känner mig väl vet att jag är VÄRLDENS mest långsamma människa på morgonen, eller egentligen överhuvudtaget när jag ska utanför dörren. Jag måste i alla fulla fall säga att jag är lite stolt över mig själv, för jag hann duscha och göra allting jag i vanliga fall gör, på endast 30 min, det är grymt bra för att vara jag. Kom till skolan i sista sekunden, fastnade nämligen 10 min hos linn, eftersom att hon inte kunde låsa dörren, men det förstår väl jag det när man har FEL nyckel..

Måndagar är förövrigt väldigt sköna dagar på skolan. Två svenskalektioner och en mattelektion och slutar 13.10, inte särskilt jobbig dag med andra ord. Stannade som vanligt kvar på skolan med jonna till 15.20, sedan åkte hon med in till stan för att hon skulle klippa sig och jag skulle köpa en tröja. Lät som en väldigt missnöjd jonna igår.. men jag är säker på att det blev mycket fint!

I och med att jonna klippt sig och danne hela tiden snackar om att han borde klippa sig, så kunde jag inte låta bli.. har nu bokat klipp OCH slingning på torsdag! Blir very, very spännande hur det ska sluta den här gången. Jag har seriöst typ MAX tre gånger i hela mitt liv varit nöjd när jag kommit ut från frissan. Varje gång jag färgat håret har det även varit en HELT annan färg än den jag sagt att jag vill ha. Så som sagt blir det spännande och jag hoppas iaf att jag kan få det LITE blont den här gången!

bild ett: hur håret ser ut nu
bild två: hur jag önskar att det såg ut nu

Förstår såklart att det inte kommer bli i närheten av det i och med att det där var massa blont och solblekt osv. MEN så jag vill ha i alla fall. Ser förövrigt hemsk ut på bilden, ser ut som mamma..(menar dock inte att du är hemsk mamma) Skulle dock gärna ha brännan just nu.



RSS 2.0