11.06

Nu blev det ett jävla liv hemma hos fam. hedlund, nina kom på besök, så elli är galen. Ska ut och gå med mamma och hundarna nu, sen har jag lovat mamma att jag ska ta tag i mina tre sopsäckar med kläder som inte är upppackade sedan flytten ännu.. känns som ett evighetsjobb, men kan ju vara roligt att veta vad man äger för kläder!

Nu promenad i alla fall.

utvilad..

Gårdagen vaknade jag hos alice och skulle på morgonen fara och rida. Morgonen blev snarare dagen och när jag slutligen tagit mig till stallet märkte jag att jag varit så duktig när jag packat, att jag hade med mig allting, UTOM ridbyxor.. Kändes lite sådär halvirriterande att måsta köra hem(två mil) och sedan tillbaka igen(två mil), men så blev det i alla fall! Drog med mig emelie på vägen tillbaka och hon filmade litegrann när jag red frittjoff, ingen av oss hade särskilt bra dag, så det var inte så mycket att se.
Mådde skit hela dagen, ont i kroppen, halsen osv, och massor med hosta(svininflu?).

Kom sedan hem vid femtiden och tog mig lite mat för att sedan lägga mig i sängen och se en film. Vid åttatiden märkte jag att jag knappt kunde hålla ögonen öppna längre, slog av filmen och somnade. Här sitter jag nu tolv timmar senare, kan inte minnas sist jag sov så länge(framförallt så tidigt), men sjukt skönt känns det med tanke på hur få timmar jag alltid sover på vardagarna!

Nu så tänkte jag i alla fall stiga upp, trycka i mig lite värktabletter, gå ut med elli och tagga inför dressyrspec. 16.35, som jag inte riktigt vet hur jag hade tänkt orka med..





på återséende


nu blev det kvällen

Måste bara säga något jag glömde säga och det är att jag köpt världens finaste klänning(/top), får lägga in bilder på den efter användning!

Nu måste jag faktiskt ta och dra mig mot sängen, orkar inte med att vara på skolan en dag till utan ordentlig sömn, så det ända jag har att säga egentligen är G O D N A T T !


fullspäckad fredag

Morgondagen blir fullspäckad för min del.


05.30 - VAKNA

06.00 - ut och gå med Elli

07.00 - frukost/dusch m.m

08.00 - köra till skolan

08.20-14.10 - SKOLA

14.10-17.00 - stallet/rida

18.00 - middag

19.00---> - vara hos alice & ha det mysigt


Känns alltid lika bra att ha en välplanerad dag, finns inget skönare än att vara sysselsatt hela tiden!


ny höst nya möjligheter

Har inte blivit mycket skrivet här senaste tiden.. har inte riktigt haft tid och ork till det.

Jag har i alla fall börjat skolan igen(medlefors), och det känns riktigt skönt faktiskt, dels för att jag saknat alla där så mycket(jonna, johan, simone m.fl.), men också för att jag har något att göra på dagarna, livet känns inte lika meningslöst. Känner mig faktiskt(tro det eller ej) riktigt motiverad till att göra det här nu, känns verkligen som att jag kanske för en gångs skull kan slutföra min skolgång.

Något annat som känns skönt, som i och för sig hör ihop med ovanstående är ju att jag äntligen får P E N G A R !
Alltså seriöst, jag har aldrig någonsin varit så fattig som nu, jag förstår inte egentligen hur jag klarat mig.. eller jo, det gör jag, för jag har världens snällaste mamma(tack mamma)!

Nu ska jag i alla fall försöka vara duktig och skriva här igen, nu börjar jag ha fått in lite vardagsrutiner och då kanske jag kan få lite tid över till att skriva också!

viktigt vetande (?)

1. Du för omkring ett år sedan

2. Du och en bästa vän



3. Du som busig



4. Du som fotograf



5. En bild som du aldrig har visat



6. En dag du minns



7. En konstig bild



8. En bild som väcker känslor



9. En plats du saknar



10. Någon du litar på



11. Någon du saknar



12. Någon du älskar



13. Någon som betyder mycket



14. Någon som du tycker mycket om



15. Något du vill ha



16. Något som får dig att le



17. Något som är viktigt för dig



18. Dig själv nyligen



19. Dig själv för längesen



20. En bild då du skrattar


RSS 2.0