she will be loved?

Jag är en sån person som verkligen kan känna alla möjliga känslor och gärna alla på en och samma gång..

Just nu finner jag inga ord för hur jag känner, en inre tomhet, en väldans ångest och en stor besvikelse! Det är nog det närmsta en beskrivning jag kan komma.

Det är så mycket som jag bara håller inom mig och som skriker på att få komma ut, det känns som att jag har ett hål som bara väntar och väntar på att fyllas igen för att kunna finna någon slags ro. Frågan är vad hålet väntar på OCH om det väntar förgäves..


Tänk om det fanns perfekta människor och man va en av dom..


Nu har jag fått skriva av mig lite och ska nu sova! Jobb står på schemat imorgon och jag är inte NÅ peppad...


good night sleep tight see you tomorrow

p å

Det skriker av psykisk smärta

Ibland skulle det verkligen vara skönt att sjunka under jorden och stanna kvar där ett tag

hej hallå tja tjena

Nu var det eeeeeeeevigheter sedan jag skrev något här! Dålig stil måste jag säga..

Vad har då hänt alltmest?

Jo, det har faktiskt hänt en HEL del, jag kommer inte orka skriva om så mkt mera än att jag varit i daniels stuga en vecka över midsommar, där vi hade det jätte trevligt! (bilder kommer att dyka upp så småningom)

OCH

att min bror gifte sig igår! Stoooooort grattis till både han och viktoria! (bilder från detta kommer också att dyka upp inom en snar framtid)


Är lagom trött idag, jobbar till 16.00, då ska jag skynda mig iväg till ersmark och titta på den missade present-öppningen som pågår just nu.. Sedan blir det mat där, för att eventuellt sedan åka vidare till stugan med daniel och sova dära.

Nu återgår jag till arbetet. På återséende!

RSS 2.0