nergrävd

jag skäms
jag är rädd
och jag kan inte sluta..

tröttare än medel

Sjukt trött har jag varit hela dagen, har knappt tagit mig ut ur huset, endast en gång på hela dagen. Känner mig faktiskt lite sjuk! Den sämre sidan av emelie har haft en dålig dag idag.. Hoppas på andra bullar imorgon..

Nu ska jag faktiskt stänga av denna apparat och läsa lite granna ur min bok som jag påbörjat för en evighet sedan och senast läste ur för också en evighet sedan.


Godnatt allihopa, puss och kram.

död

Jag känner mig helt död idag! Har i och för sig kännt mig helt död varje kväll hela veckan. Funderar på om jag kanske faktiskt kan ge mig själv en välförtjänt vilodag idag, med tanke på hur ovanligt mycket jag faktiskt rört på mig i veckan.

Måndag började med en ca. 50min promenad på morgonen, efter skolan tränade jag drygt en timme, för att sedan avsluta med att springa 5km.
Tisdag började med en drygt 40min promenad, för att sedan ta mig ut i skogen på en 60min ridtur och sedan avsluta med en promenad från kåge till moröbacke på 1timme och 55min.
Onsdag började med en liten promenad på morgonen då det var så kallt, för att sedan efter skolan bege sig till gymmet och träna dryga timmen, för att sedan avsluta med att springa 5km.
Torsdag hade jag motion på skolan, denna gång i form av volleyboll, efter det stannade jag kvar ca. 50min och körde styrke.
Fredag har jag hunnit med att vakna, känna efter, sedan inse att jag är väldans trött och har väldans ont i kroppen.
Lördag ska det nämligen bli ett pass på gymmet i form av både styrke och löpning.
Söndag ska det om det inte blir för kallt, ridas och ev. en sväng på gymmet.


Nu fastställer jag denna vilodag, går och lägger mig och ser en film.

På återséende!

tomt

känns bara som ett stort hål inom mig just nu.

önskar jag hade någon här, som höll om mig och sa att allting kommer att bli bra.. men frågan är ju om det någonsin kommer att bli bra

ensamhet är det värsta jag vet, tankarna spårar ur direkt, vet inte vad jag ska göra för att hålla dom i styr, men jag tänkte ge det ett försök nu

ses en annan gång

morgon

Nu har jag just precis vaknat. Idag är min ledigdag och den kommer i stora drag se ut på följande sätt.

- Promenad med ellan
- Äta mat
- Rida frittjoff
- Trycka semla

Ska faktiskt skynda mig upp ur sängen nu, så jag tar mig iväg till stallet någon gång.

Hoppas alla får sig en god semla under dagen. ADIOS!

såpass

Nu har jag hunnit med en promenad, ett styrkepass och ett löppass, otroligt skönt måste jag säga. Har även mättat magen till max. Nu ska jag gå och ta mig en dusch, sen ska jag så småningom bege mig till daniel och barnen.


På återséende.

godmorgon

nu går jag ut på en promenad, för att sedan fara och träna så småningom.



förövrigt..
finns det något värre i hela världen..?
svar: nej, tror inte det..

ta mitt..



adios

söndag

Ännu en dag i solskenet! Kändes dock lite kallare idag, vet inte om det var jag som var mindre klädd(det var jag inte), eller om det verkligen var kallare. Blev i alla fall, som jag nu så länge längtat efter, årets första skotertur för min del! Dock måste jag ju säga att det blev lite av en besvikelse, då leden från kåge till skelle var så sönderkörd som en skoterled kan bli, tråkigt men sant. Men det var faktiskt rätt trevligt ändå!

Nu ska jag ses klart filmen jag började se här om dagen, sen ska jag läsa lite elvis, för att sedan sussa så sött.

Godnatt och hoppas ni alla haft en jätte bra dag,  det har jag absolut haft!

Puss och kram.

stort grattis

till min bror som fyller 23 år idag!

Och till alla andra så önskar jag en jätte trevlig alla hjärtans dag !


Nu ska jag ta mig en dusch, för att sedan så småningom bege mig med skoter till mb.
Som sagt, ha en underbar dag allihopa! Puss.

en så dag..

Denna dag slutade trots allt med att jag tog mig till moröbacke och spenderade min dag ute i solen med familjen stiglund, fantastiskt trevligt har vi haft det! Finns inga människor jag hellre hade spenderat dagen med. Kameran hade jag minsann med mig, så nu ska jag bjuda på bilder!






























Imorgon ser det ut att bli lika fint väder som idag och då har jag förhoppningsvis en fungerande skoter, så då blir det i så fall att ta den till mb och spendera ännu en dag med stiglunds i solskenet.


Nu ska jag dra mig mot sängen, är så sjukt slut efter dagen, man känner verkligen hur trött man blir av att vara ute på dagarna, det är ju inte särskilt ofta det händer, tyvärr.


Godnatt allesammans, ses/hörs imorgon. ADIOS

rolig dag idag

ser ut att bli en dag inomhus. jippie

godnatt

nu ska jag se om jag hittar någon osedd film och sedan sova.

adios

då var man på noll igen...

.....

så kass!

Jag glömde en sak jag hade tänkt skriva.. Det var i alla fall det att igår när jag var ute och gick med elli så såg jag något fantastiskt, NYSLADDAD SKOTERLED! Vilket innebär att imorgon kommer jag att sitta på skotern varesig någon vill med eller ej. Då vet ni!


fredag/fridag

Efter fredag så blir man ju faktiskt fri i två dagar, dessa dagar har jag valt att kallas godisdag och slappisdag.

Tillbaka till verkligheten. Idag har varit en sån dag som har gått jätte fort fram tills nu, för nu står dagen helt totalt stilla.

Jag började min dag med att vakna klockan åtta, för att stiga upp och äta lite frukost. Danne körde till skolan och lämnade mig med en sovande toro. Inte så långt efter han lämnat mig så tog jag mig till gymmet. Var så SJUKT skönt att träna idag, var helt ensam där dom första 30 minuterna. Tränade massor ben/rumpa och lite mage, för att sedan bege mig till löpbandet en stund. Kände mig faktiskt riktigt duktig när jag for därifrån, men jag tror jag kommer ha jobbigt att gå imorgon.

Efter gymmet körde jag hem till kåge, åt lite lunch, för att sedan köra till stallet. Tog med mig elli till stan, som skulle vara hos erik, blev inte så många timmar, men bättre än ingenting.

Måste ju säga att höjdpunkten på denna dag var helt klart min ridtur med billy. SÅ SJUKT FINT VÄDER! Helt underbart skönt var det ute, trodde det skulle vara kallt, men har uppenbarligen varit borta från ridningen alldeles för länge, för det var allt utom kallt. Billy var finast i världen, gick precis där jag vill ha honom, i en låg, avslappnad form. DOCK så undrar man ju om det finns någon annan 22-årig häst i hela världen som har så mycket energi som denna. Kan inte finnas... Tror inte någon i hela världen skulle kunna gissa att han är så gammal som han är, snarare typ sju. I alla fulla fall så var det fruktansvärt skönt att rida idag, är cirkus två månader sedan jag red innan idag..

Körde sedan rally för att hämta elli och sedan köra hem till kåge igen.

Väl hemma igen så var jag hungrigast i världen, men klockan var inte riktigt mat, så jag fick stressa min mamma till att låtsas att klockan var mat, så jag kunde få äta någon gång. Åt wok som var väldans gott. Då blev det istället ett annat "problem" och det var att när vi ätit klart så var klockan inte mer än fem. Vad fan ska man göra hemma i kåge en fredagkväll klockan fem?! Började genast längta till stackgatan istället.. Nu så är ju klockan sex, så jag har ju uppenbarligen lyckats fridriva lite tid i alla fall, är bara så tragiskt att det enda jag gör när jag är hemma är typ att sitta vid datorn eller framför tv:n och när jag sitter framför datorn så gör jag egentligen absolut INGENTING.

Idag så fick jag en jätte-akut tvångstanke att jag MÅSTE fara på IKEA. Jag är ju inte riktigt frisk.. Jag har ingenstans att ha några grejor, men ändå vill jag köpa massor. I alla fall så SKA jag inom en snar framtid dit och då ska jag köpa mig: en ektorp schäslong(verkar dock som att den inte existerar, då man endast kan få fram klädslar till den på deras hemsida), ett nytt ludde-fårskinn(det jag redan äger har min kära hund misshandlat, så att det ser ut som om jag just flått det från ett vanvårdat får), en ofelia pläd(som jag tänkt köpa en miljon gånger, men aldrig blivit av), M.M. Försökt övertala min mor att vi ska fara dit imorgon, men hon skyllde på att vi har för dåliga däck på bilen..(= jag orkar inte) Vilken mamma man har...



NÄ, vet ni vad.. Nu har jag suttit och skrivit här huuuur länge som helst, så nu ska jag klappa mig själv på axeln och säga " det där gjorde du bra!", för att sedan köra till ica och se vad man kan hitta som är gott och nyttigt att smaska på en fredagkväll framför tv:n. SEN ska jag ev. ge mig ut i kylan med elli, får se vad kroppen säger..

Ha en trevlig kväll allihopa!


På återséende!



mina damer och herrar, nu ska jag gå loss på tangentbordet.

vilket KAN innebära ett rätt så långt inlägg (för att vara jag i alla fall).

återstår att se hur detta slutar

ingenting

jag säger ingenting så har jag ingenting sagt, jag känner i n g e n t i n g just nu.

Måndag

Åter hemma(? borta? vad är vad nu för tiden?) sedan igår kväll. Började denna dag med att ta mig till skolan där jag hade en svenska lektion, åt lunch och tog mig sedan vidare till gymmet. Hade även tänkt ta mig ett löppass när jag tränat klart, kan ju säga så mycket som att det gick inte ens nästan som jag hade tänkt, mina benhinnor sa nämligen upp sig efter en km och kunde inte ens GÅ, så så blev det med mitt springande idag.

Körde därefter till danne och blev kvar där till cirkus åtta.

När jag sedan kom till kåge, så kunde jag inte riktigt leva med att jag i princip inte varit ute på promenad ALLS på typ tre månader. Känns verkligen INTE OKEJ måste jag ju säga!! Det både känns och framförallt SYNS att jag inte rör på mig.. Detta fick mig alltså att ta en akut-lång-powerwalk-promenad. Denna promenad var både väldigt skön och väldigt O-skön, alltid skönt att vara ute när man väl tagit sig ut, dock så spökade benhinnorna fortfarande, men detta skulle inte hindra mig, utan jag traskade glatt på i cirkus en timme i mitt kära lilla samhälle. Jag var väl medveten om hur jag skulle se ut när jag kom hem, så jag var därför tvungen att ta före- och efterbild på mig själv. Detta  var något som blev VÄLDIGT skrattretande, så var så goda mina kära vänner:



IMORGON, SÅ...

är jag ledig! Det känns väldigt skönt, jag ska passa på att sova ut lite granna. När jag sedan vaknat så ska jag gå en sväng med elli, ta mig en dusch och sedan köra till staden för att hälsa på malin i hennes nya lägga, ska bli jätte jätte jätte kul! Var sjuuukt länge sedan vi sågs nu! Vi ska ta oss en promenad med lite gott snack. När jag varit där, så ska jag sedan dra vidare mot gymmet och se till att få mig att träningspass, ska nog försöka ge löpbandet ett försök imorgon också, tror dock inte det blir någon skillnad från idag.

NU, SÅ...

ska jag inte göra så mycket alls. Ska sitta hära en liten stund till, ska sedan lägga mig i sängen och läsa min bok till svenskan..


Godnatt allesammans. Ses när vi ses och hörs när vi hörs, adios.

RSS 2.0