jahaja

wiieehoooo, peppad på att servera ikväll!!! not...


vad ska vi ta oss till emelie?

godmorgon

Idag måste jag ju säga att jag är rätt stolt över mig själv, för idag så har jag vid denna tid t.om hunnit vara i stallet och ridit. Glömde förresten säga att igår när vi red så såg vi en räv, den var ganska gullig, men den tyckte att billy var hemsk, så den sprang in i skogen. Nu så ska försöka hitta några kläder att ta på mig, det kan ju ta ett tag, men vi tänkte faktiskt vara iväg klockan 12, men vi får väl se hur det blir med det, emelie står nämligen i duschen just nu!

Det är ju iaf rätt trevligt väder ute, men med tanke på viket väder vi ska få på söndag enligt alla väderprognoser, så skiter jag i vad vi har för väder idag. Tråkigt bara om det ska bli en heldag i stallet på söndag, så man inte hinner med att sola någonting, nu har det ju inte varit sol på ett tag, så man börjar ligga efter med brännan.

Nu måste jag iaf torka håret, så jag blir klar någon gång.




ses

23.18

Nu sitter jag hemma hos emelie i hennes säng och äter vindruvor, mycket gott!

Imorgon så ska vi stiga upp vid 8 har vi tänkt och skynda oss ut till stallet för att rida så tidigt som möjligt. Får ju se hur det blir med den saken, ingen av oss är särskilt morgonpigga..


Är förövrigt bastu här inne så vi kommer mest troligt inte kunna sova alls.

Inte mycket vettigt skrivet här idag, godnatt.

18.52

Tror aldrig det varit så jobbigt att rida som det var idag, jag var helt död efteråt, kan nog bero på att jag är så psykisk utmattad också.. Kändes som att jag skulle svimma när jag körde hem, var lite obehagligt faktiskt!

Jag tror jag tar mitt pick och pack och sticker till emelie nu, känns som att det är det enda vettiga alternativet, här kan jag inte sitta och tycka synd om mig själv hela kvällen..



Såhär ser ellan ut när hon jagar flygande sopsäckar i stormen.


ingen framtid

Jag orkar verkligen inte med det här.

Så fort allting känns lite, lite bättre, så händer det något så man är på noll igen. Det kan inte finnas något slut på det här..
Jag var redan nere innan allt det här, jag vet inte hur långt ner man kan komma, men snart måste jag ju nå botten.



jag ser ingen framtid för mig själv

godmorgon

Jag har sovit sjukt dåligt inatt, kan nog bero på att det har låtit/kännts som att huset ska blåsa bort. Återigen har jag iaf misslyckats, inte tagit mig upp ur sängen förrän nu, trots att jag ställt väckaren på 9.

Det var som tänkt att jag och emelie skulle till stallet idag som alla andra dagar den här veckan, men vad som var så spec. med idag var det att vi har lovat att vi ska försöka få bort allt löshö i hagen.. PERFEKT dag för detta måste jag ju säga. Jag kan slå vad en miljon att allt hö kommer blåsa tillbaka in i hagen igen.. evighetsjobb... Vi får faktiskt skylla oss själva som inte tagit tag i det tidigare.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta, sen så ska jag försöka väcka den lilla primadonnan som bara ligger och sover bort hela dagarna, så vi kan ta oss ut på ännu en flygtur i stormen.


min

kan inte finnas någon sötare i hela världen, pusspusspuss




storm

Är det någon som har sett en flygande dvärgpinscher, så är hon min.

dumma dator

jag måste bara säga en sak angående min dator och det är att jag blir så LESS

min minneskortsläsare vill inte fungera och jag har tappat bort sladden till min kamera! typiskt mig...



jag får bjuda på en bild med två emelies, en normal och en galen.



kläder?

Haha, alltså ja vad ska man säga.. att jag aldrig ska lyckas klä mig lämpligt till vädret.
Inte emelie heller för den delen, så jag är ju inte ensam om att alltid misslyckas, vi var iaf klädda i underställ, tjocktröja och jacka(emelie vindjacka, jag regnjacka(det hade ju trots allt regnat när jag var ute med elli)). Det blåste som bara den när vi kom till stallet och var moln så långt ögat kunde nå, men självklart, så fort vi fått oss upp på hästryggen så kikade solen fram, BARA för att vi skulle svettas ihjäl. Var trots det en mycket behaglig barbackaritt.

Trevligt att emelie alltid ska vara en sån jävla tönt påtal om ingenting, idag var hon nämligen livrädd för att vi skulle möta en björn när vi var ute och red, och jag tänkte såklart hur stor sannorlikhet är det att man möter en björn? men bara för att vi snackade så mycket om björnar under ridturen så var jag tvungen att fråga pappa när jag kom hem om det fanns björnar där i trakterna och håll i hatten nu emelie, men han sa faktiskt att det mycket väl kunde finnas det! :O

Nu får vi sjunga ännu högre i fortsättningen när vi är ute och rider, så att björnarna inte kommer och tar oss...



Det blåser förövrigt så mycket att man skulle kunna tro att vårat hus ska blåsa bort, det knarrar i väggarna och om man tittar på träden här utanför så är dom nästan vågräta(men bara nästan...). Min lilla hund skulle behöva komma ut på en promenad, men frågan är ju om jag vill riskera att hon blåser bort?

13.34

Nu så börjar solen kika fram bakom molnen och jag har faktiskt fått i mig något i magen, så jag tror att jag ska börja dra mig mot staden. Emelie har nämligen glömt sitt visakort i min bil för trettioelfte gången och ska visst köpa skor idag. Så nu tänkte jag pallra mig ut till bilen och köra till stan för att sedan dra mig vidare till stallet och en mycket lugn ridtur.

Kom även fram till något idag när jag var ute med elli och det var det att jag borde se det här som ett tillfälle att ta tag i mitt tränande som inte gått så bra de senaste åren. Nu finns det nämligen ingenting bättre än att röra på sig, det är en av få gången på dygnet när man kan hålla tankarna i styr. Har sagt så många gånger att jag ska ta tag i det här, så det kommer nog bli som tidigare, dvs. ingenting, men jag ska verkligen försöka, litegrann iaf...

12.46

Nu har jag fått mig en promenad. Det var skönt att komma ut en sväng, och självklart så skulle regnet komma just när jag var ute och sluta just när jag kom in igen. Aja, jag börjar vara van vid min tur när det gäller väder.


Nu springer världens bästa elli runt med en handduk över sig och ser ut som en riddare med mantel! haha, det finns ingen sötare i hela världen!!

Jag är så sjukt hungrig, så nu måste jag faktiskt ta en titt i kylen och frysen och se om det finns något ätbart.


ses.

vill inte vakna

Godmorgon.


Jag måste ju säga att jag tycker jag var nästan lite duktig iaf med mitt första försök att skaffa nya vanor. Jag ställde nämligen väckaren på 9! Dock så tog det 45 min innan jag tog mig upp, men det brukar vara betydligt värre, så jag måste nog vara nöjd. Att jag sen blev bjuden på chokladpudding av tobbe när jag vaknade var ju en annan femma, det var inte så jätte gott såhär på morgonen, så jag ska nog faktiskt försöka äta lite riktig frukost och därmed vara ännu duktigare.

Ville inte riktigt vakna idag, kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag vaknade, men jag måste nog vänja mig vid det och försöka tänka på något annat när jag vaknar, kan bara inte låta bli.. Det jobbigaste är när jag ska somna och när jag vaknar.. när man inte gör någonting annat än bara ligger och tänker.. Ska inte tänka på det här nu, nu har jag faktiskt lite sällskap hemma, både pappa och tobbe är hemma, så jag har faktiskt chansen att tänka på annat, då ska jag verkligen försöka det också!

Förövrigt så är det lite trist väder ute just nu, väldigt blött, regnar dock inte för tillfället, men eftersom jag och emelie ska ut och rida så ska det väl självklart börja regna om någon timme igen. Även om allting känns jobbigt nu för tiden, så måste jag ju säga att jag är glad att jag har hästarna, den tid jag är i stallet är nog den värdefullaste tid jag har för tillfället.


Måste bara säga att jennifer är världens bästa och det hoppas jag du vet hjärtat!


Nu blir det frukost.

varför leva

Jag har ikväll pratat mig igenom det värsta samtalet i mitt liv.

Jag kan inte riktigt förstå vad som har hänt och jag antar att jag inte kommer göra det på ett bra tag framöver heller.
Har aldrig mått sämre.. dom säger att det går över, men kan det verkligen stämma?

19.05

Jag är så sjukt trött i hela kroppen, mina ben bär mig knappt längre. Får inte chocka kroppen med så mycket ridning när jag inte gjort något vettigt på länge. Det gick iaf väldigt dåligt att rida idag, av just den anledningen att mina ben var helt döda. Fritz verkade inte heller så pigg i benen och ville inte alls vara särskilt samarbetsvillig. Någonting som var positivt var ju iaf att vi slapp regnet, började droppa litegrann när vi skrittade tillbaka till stallet, men det kunde nästan fått vara mer regn, för det var så sjukt varmt! Några bilder tog vi också, hittar dock inte sladden till kameran, så jag kan inte lägga in dom nu, får göra det senare, om det nu finns någon bild som är värd att lägga upp. Jag och Emelie kom nämligen fram till att det är omöjligt att ta fina ridbilder, av alla bilder blir 99% väldigt, väldigt fula. Ska ut och rida imorgon också, känns just nu som att det måste bli en skrittur, det är nog det enda jag orkar med och jag tror faktiskt Emelie känner likadant.

Har även kommit fram till att jag måste skaffa lite bättre sov och matrutiner. Har helt och hållet vänt på dygnet, sover knappt alls och när jag gör det så sover jag bort hela dagarna. Och maten... den ska vi inte ens prata om, i morse åt jag till exempel 2 kakor till frukost, for och red och när jag kom hem åt jag nudlar. Kommer inte få i mig något mer än det idag heller. Funderar starkt på att börja ställa väckaren på typ 7, stiga upp, gå ut med Elli, äta frukost och INTE gå och lägga mig igen när jag kommer hem, utan göra något vettigt varje dag, så kanske man börjar må lite bättre både psykiskt och fysiskt. Har alltid hört att det är viktigt med rutiner, men har ALLTID haft väldigt svårt för att skaffa några.




NU ska jag försöka göra vad det var tänkt att jag skulle göra nu... återkommer.


peppar peppar

peppar peppar, angående regnet förresten.

godmorgon

Frågan är ju hur jag tänkte när jag sov till klockan 12? När jag hade tänkt sova till typ 9, gå ut med Elli och ta mig ut till stallet i någorlunda tid. Blir inte alltid som man tänkt sig med andra ord.. NU så ska jag iaf se om det finns något att stoppa i magen, köra iväg till stan, träffa Erik, lämna Elli där, hämta Emelie, för att sedan bege oss till stallet! Jag måste ju säga att jag blev positivt överraskad när jag vaknade och tittade ut genom fönstret, med tanke på att det stod på alla vädersajter igår att det skulle vara regn idag och det är ju aldrig trevligt med regn, spec. inte när man ska ut och rida. jag hade tänkt ta med mig kameran till stallet idag och försöka ta några trevligt bilder, men då får jag först occh främst se till att leta fram den och hoppas att det finns några batterier, jag råkar nämligen ha världens mest energislukande kamera. Aja, nu har jag dragit ut på tiden ännu mera, så nu måste jag verkligen ta tag i livet! ses.

18.43

Nu är jag hemma igen efter en väldigt varm ridtur. Billy B. var iaf mycket fin fin idag och det var skönt att få ägna sina tankar åt något annat än samma sak som dom alltid tänkt på den senaste tiden.. Men nu är jag tillbaka här och är till råka på allt ensam hemma också, så jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig själv med för att hålla tankar i styr.

Funderar på att slå på någon bra film, men känns som att det är det enda jag gjort senaste tiden, så jag är inte så säker på att det finns så många bra filmer kvar att se. Skulle mer än något annat vilja ut och springa en sväng, men det finns en sak som hindrar mig och det är att jag är så fruktansvärt LAT.

fritz

Nej, jag har inte fått mig härifrån än. Jag var bara tvungen att medans jag kom ihåg det, säga att jag kanske ska ta med Fritz till kdrf och dressyrspec. på söndag, och bara vi slipper spöken så ska det bli väldigt, väldigt trevligt!










En bild på världens bästa måste jag ju också bidra med.

latmask

Känner mig som en tjock soffpotatis. För två timmar sedan gick jag till mormor för att hämta bilen så att jag skulle kunna köra till stallet och rida Billy. Promenaden tog ca. 30 min. Nu sitter jag fortfarande här i soffan och har varken ätit eller letat fram mina ridkläder.





NU ska jag ta tag i min dag och resa mig upp!

ses


RSS 2.0