Nu släpper jag bomben

kan inte hålla mig längre, utan måste nu berätta att våran underbara familj på tre(fyra om man räknar med världens finaste vovve också), ska i Februari 2012 utökas till 4(5)! Jag kan inte annat säga än att jag är världens lyckligaste kvinna!!

ensamvarg

vad har jag för problem som aldrig kan gå och sova när Daniel jobbar natt? Sitter istället i soffan och tittar på massa skit på tvn.. NU är det dags för förändring!

Ska ta ut hunden en sväng, sen kryper jag i säng och sover ut imorgon för att sedan göra fint här hemma igen.






Natti nattii

tired

Jag har idag, lika så igår varit hemma från jobbet då jag inte mått bra. Känns alltid lika "roligt"..

Nu är Daniel och tränar och förväntar sig någon mat när han kommer hem, så jag funderar på vad man ska hitta på? Han var hemskt sugen på plättar igår, så kanske får röra ihop det idag, då det inte blev igår. Börjar känna mig riktigt hungrig själv också för den delen, trots att det känns som att jag äter som en gris hela dagarna!

Ikväll är det ju den såkallade ispremiären, som självklart Daniel och Benjamin har tänkt fara på. Junne börjar vara sugen på att hockeyträningarna ska börja och nu är det inte allt för länge kvar. Som sagt så ska ju då familjen åka till SkellefteåkraftArena och jag som är sjukig idag får hela enkelt spendera kvällen ensam. Dock så börjar jag vara van efter att sambo har jobbat fyra nätter i rad + att han jobbar inatt också.

Imorgon är jag i alla fulla fall ledig och ska vila upp mig ordentligt så att jag kan ta mig iväg till jobbet torsdag, fredag, lördag och söndag. Nu är det slutspurten på mitt sommarschema, håller alla tummar och tår att den lugna sommaren inte håller i sig i höst/vinter, för då kan jag inte räkna med något jobb alls skulle jag tro. Har lovat sambon att jag ska he mig ut och söka på andra ställen så att jag förhoppningsvis har något jobb att gå till i höst, om än sällan så är det absolut bättre än ingenting alls!

Aja, nog ordbajsat för denna gång, nu ska jag göra mat!



Puss

en evighet senare...

Efter klagomål och tjaj från alla håll och kanter, så ska jag NU(hör och häpna) ta tag i bloggandet igen!! Dock vill jag inte lova att det blir jätte, jätte aktivt första tiden, men såsmåningom så.

Jag har så mycket som jag vill skriva, men ej kan för tillfället.


Nu har jag i alla fulla fall skrivit NÅGOT, nöjd Elin? ;) Lovar att det kommer mer..


Puss

RSS 2.0