död åt dagen

Valborgs brukar vara en dag med nära och kära för min del. Denna dag har dock varken bestått av nära, eller kära.

Jag har stått hela, halva dagen och lagat mat och bakat och diverse, till INGEN. För ingen har velat vara här.. Har själv tryckt i mig mer än vad magen rymde, bara för att jag kännt mig så fruktansvärt patetisk som suttit här hemma ENSAM på valborgsmässoafton. Tröstätit, som dom kallar det! Nu sitter jag här och alla andra är ute och har det trevligt med sina nära och kära, får mig knappt att känna mig mer patetisk. Försöker intala mig själv att idag bara är en dag precis som alla andra, men lyckas inge vidare med det. Det enda jag önskat är att någon, kunde fan ha varit vem som helst, bara någon, kunde varit här i början av kvällen och delat den glädjen jag kände då..
..för den är nu pasé som di kallert!

Jag är KNAPPT bitter.

Nu lämnar jag den här dagen bakom mig och tar nya tag imorgon. På morgondagens schema så står en låååång promenad och absolut löpning, gärna två gånger för den delen.

Godnatt allesammans.

MVH. Bitterfittan


FANTASTISKT!

Att ett endaste telefonsamtal kan ta bort SÅ mycket ångest!

Dagen blev i alla fall snäppet bättre.

helg?

Det är dagar som den här, som jag önskar att jag fick ett skott i pannan. Nu ska jag bege mig till gymmet med tobbe, för att förhoppningsvis bli av med lite ångest.. Sen ska jag rida, för att tills sist köra hem till ensamheten igen!

Trevlig valborgs allihopa!

glömde

Glömde säga att igår så kom min efterlängtade klänning och den var PRECIS lika fin som jag hade hoppats på. Till dig emelie, som svar på din kommentar till det tidigare inlägget om klänningen.. SVAR: JA, har man tur kan man absolut få en glimt av brönen.. Vilket min mor var VÄLDIGT snabb med att påpeka och leta den ena efter den andra lösningen på hur hon skulle sy hittan och dittan för att det skulle vara en omöjlighet. Skulle inte tro det mamsen!

Godnatt igen då.

plan 1 till plan 2 och tillbaka igen..

Det hela slutade med ångest över att jag bara latat mig hela dagen och jag begav mig trots allt till gymmet! Skippade dock magträningen och sprang bara, dock så var det inte så bara med mina totalt stumma ben!

När jag kom hem skulle mamma gå en liten sväng med elli, så jag passade på att följa med.


Nu sitter jag hära och funderar allvarligt på att sova snart, är sjukt trött, sov jätte jätte dåligt i natt.




På återséende! Godnatt osv.



PS. Jag saknar daniel.DS

onsdag

Idag har varit en riktig slappar-dag. Hade ikväll tänkt fara på gymmet för att träna mage och springa, men NU lägger jag ner den tanken, för jag har nämligen tänkt trotsa min skräck och fara till stallet och titta på hoppspec. Kunde ju dock cykla eller gå dit, men jag tar bilen!! Imorgon får jag återgå till min hurtighet jag haft de senaste två dagarna!


SES

underbara måndag

Om jag kunde starta alla dagar som jag startat denna dag, så skulle ALLA dagar vara underbara dagar. Kanske ett mål man ska sikta på med andra ord?

Vaknade strax efter tio, läste då på daniels blogg att han hade tänkt träna efter skolan, dvs. strax efter elva. Kastade mig då upp ur sängen, för att skynda mig ut på en promenad med mamma och elli. Efter promenaden kastade jag i mig lite frukost och körde sedan till gymmet, för att för en gångs skull få sällskap där! Tränade lite styrke och sprang sedan i 30 min. Kan ju säga att det kändes i kroppen att det var längesedan sist!

NU i alla fulla fall, så mår jag som en prinsessa!

Ska ta mig en dusch, för att sedan bege mig till solbacken en sväng med mor min.



Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

mc

Idagens har man varit lite hängig hela dagen. Tog mig dock ut på en tur med masters moppe! Den går ju inte undan nu för tiden om man säger så, men det var rätt trevligt faktiskt! Körde till mb och hälsade på en liten stund. Pappa är ute med mc:n och jag har aldrig varit så sugen som nu på att ta mc-kortet, hade ju faktiskt tänkt göra det till hösten, men jag har blivit så snål. Ta eller inte ta, det är ju frågan.. DOCK, så har jag i alla fulla fall tänkt skaffa lämpen, så jag i alla fall kan övningsköra! Pappa är mest rätt i hela världen om sitt lilla "barn", som man nu skulle kunna jämföra den där mototcykeln med, i alla fulla fall så har han nu lovat att jag ska få köra den! Var fantastiskt kul vid middagsbordet idag:
Pappa till tobbe "Emelie ska nog få prova motorcykeln! Jag tror hon skulle klara av det galant, den är ju rätt lättkörd!"
Tobbe "Jaha?! tror du inte jag också skulle klara det?"
Pappa "Njääe, du är inte riktigt lika hajj med kopplingen.."




Nu ska jag försöka göra något av värde! På återséende!

sopade vägar

= jag vill åka inlines!

frågan är bara VAR man ska åka, så fruktansvärt trista, dåliga vägar här!


söndag...

dålig start på dagen, hoppas det kan vända till något bättre.


bara för att

haft en jätte mysig dag med världens bästa fritz och världens bästa emelie och här har ni en bild på världens bästa elli.



återigen, godnatt!

noll till hundra på noll sekunder

& hundra till noll på noll sekunder!


Godnatt mina vänner och alla som jag känner.

vad hände med träningen?

jag har aldrig någonsin haft såhär mycket ångest i hela mitt liv, BÖRJA TRÄNA LATA MÄNNISKA :(

jag tar mig inte ut, jag orkar inte. NONE motivation. snart är det försent! imorgon blir det gymmet, om inte, så ser jag det som ett misslyckande för all framtid.

då vet ni

tidig kväll..

NU går jag och sover innan jag grävt ner mig själv för mycket för att kunna somna.

Natti.


torsdag

Då har man precis klickat hem klänningen som väntas dimpa ner i brevlådan nästa vecka. Nu får vi bara hoppas att jag tycker lika mycket om den i verkligheten!


Idag har jag inte så mycket mer att säga än att gud måste vara ond.. Inte nog med att han skapat detta jävla blödande en vecka/månad, till råga på det så var han tvungen att kombinera det med en O-uthärdlig smärta. Man tackar, man tackar...


Nu väntas lax till middag, om det inte vore för att jag mådde så illa så skulle jag vara överlycklig. Får hoppas det kan smaka ändå!

SES.

höll på glömma

den ENDA klänning jag hittat som jag vill ha!


natti

Nu ska jag krypa isäng efter en sämre dag och ta nya tag imorgon.


godnatt!

hjälp mig!

Jag sitter och tittar efter en klänning att ha på emil och viktorias bröllop, mamsen har lovat att sponsra, men det var inte alls så lätt att hitta något som jag trott!

Har hittat en klänning jag älskar, den är dock grå, vilket kan vara lite trist på ett bröllop.. Ska lägga upp en bild på den lite senare, då jag förhoppningsvis hittat någon annan också.



onsdag

Igår fick jag feber, hängig som tusan var jag hela dagen, även denna dag är jag hängig som tusan, har dock knarkat ipren och har ingen feber. Har bara legat framför tv:n hela dagen i princip, bakat negerbollar har jag dock också hunnit med! Har fått något slags il gällande bakning, igårkväll fick jag för mig att jag skulle baka bullar, väldans goda blev dom i alla fulla fall.

Senaste dagarna har det skrikit biverkningar i min kropp. Känns tomt.. Hoppas det går över snart!

Nu ska jag trycka satsumas i min ensamhet.


På återséende.


natti

känns som att blogg nr.2 ligger nära till hands nu

!?

Just nu har jag så mycket tankar och känslor, skulle vilja skriva ner precis ALLT jag känner.. Har suttit och tittat på lite bilder på datorn nu, för att samla ihop alla tankarna för att kunna skriva ner dom kortfattat. Dock detta utan resultat!

I detta inlägg får alltså bara stå om alla mina tankar och känslor, som jag inte klarar av att få ner här..


Jag viker in årorna och hoppas på en bra dag imorgon.
Godnatt!

haha

Jag startade upp gamm-gamm-gamm-datorn alldeles nyss.. Till min besvikelse så har jag nog utan att jag själv minns det, flyttat över de mesta av mina grejer till gamm-gamm-datorn(som inte vill fungera). Detta var ju som sagt en stor besvikelse, MEN dock så hittade jag några smaskigheter, bland annat så hittade jag mina bilder från ULKEN. Fantastiskt kul har jag haft åt dom bilderna! Och SÅÅ jag har längtat efter att få berätta denna smaskiga nyhet..

mina damer och herrar..

Jag fann bilder på GRÄS-STRÅET! Haha, så fasansfullt fult det var!

Dock så ska ni inte få det så roligt som ni nu tror, och få se dessa bilder, utan istället blir det en posar-bild från mina yngre dagar(lika skrattretande det, om jag får säga det själv)!


godermorgon

Nu har jag precis tagit mig upp ur sängen, ska ta mig en promenad med vovven, sen så ska jag så småningom skjutsa pappa till sandfors, så han kan hämta motorcykeln! Efter det så ska jag banne mig ta mig en springtur, eftersom det inte blev någon igår.


Annars har jag inte så mkt kul att säga, adios.

hemma

Hemma efter en lång tid borta.

Hade en jätte bra vecka i fjälls med familjen stiglund! Kommer att lägga upp bilder här när jag har tid och ork. Efter det så har jag spenderat mina dagar på stackgatan, men idag har jag tagit mig hem till kåge. Känner mig inte riktigt frisk idag, sjukt trött och sliten känner jag mig..

Hoppas på att jag är piggare imorgon, då ska jag nämligen och rida fritz för första gången på flera veckor, sen hade jag tänkt hinna med en springtur. Hoppas alltså på att man är fit for fight!

Nu sitter jag och tittar på en shoppaholics bekännelser med mor min, har redan sett den två gånger, så det är inte så fasansfullt roligt.

När filmen är slut så ska jag direkt dra mig till sängs och göra en tidig kväll.



Godnatt, puss och kram.

RSS 2.0